Lichaamsprocessen

Wat is één ding dat we allemaal gemeen hebben? We hebben een lichaam.
In het zoeken en verlangen naar meer bewustzijn wordt het lichaam vaak over het hoofd gezien. Wat als ons lichaam een grote bijdrage levert aan het anders zijn van onze leven? Wat als ons lichaam een groter bewustzijn heeft dan zij denken?

De Access bodyprocessen, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen.

Is het mogelijk om te helen door een gezichtspunt te veranderen? Door de Access Hands-On Body Processen te combineren met de Access Consciousness verbale clearingen, hebben we veranderingen gezien in lichamen die voorheen niet mogelijk waren. En dit is nog maar het begin.

WAT IS EEN ACCESS BODYPROCES?

Door het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam wordt een specifieke energie geactiveerd die de moleculen van het lichaam vragen om wat dan ook te veranderen en te transformeren. Ieder lichaamsproces heeft zijn eigen energie en werking.

Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van het trauma en de schade dat het in stand houdt, of dat nou door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

WAT DOET DE LICHAAMSPROCESSEN?

Er zijn processen voor onder andere:
• het terugdraaien van cel geheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
• het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
• het verbeteren van het gezichtsvermogen
• het laten verjongen van de huidcellen
• het versterken van het immuunsysteem en de spijsvertering
• het verwerken van trauma en drugsverleden etc.

Het laten lopen van verschillende energieën op verschillende plekken op het lichaam creëert verschillende effecten. Voor maximaal resultaat kan de energie gefocust worden op elke fysieke klacht. Bijvoorbeeld: als je vaak ziek bent zou je een proces kunnen laten lopen dat focust op het immuunsysteem.

Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden.

HOE IS HET OM EEN BEPAALDE ENERGIE DOOR HET LICHAAM TE LATEN LOPEN?

Ieders ervaring met energie is anders. Sommigen zeggen tijdens het laten lopen van energie een warmte of een tintelend gevoel waar te nemen, of een gevoel van rust en gemak te ervaren in hun lichaam. Voor anderen duurt het een tijd voordat ze überhaupt iets voelen. Het goede nieuws is dat je helemaal niets hoeft te voelen om het te laten werken. Het werkt.

Het merendeel zegt dat ze na afloop beter voelen, meer gemak met hun lijf hebben en sneller herstellen van kwaaltjes en andere ongemakken.

Reacties zijn gesloten.