Access Consciousness®

ACCESS CONSCIOUSNESS®

WAT IS ACCESS CONSCIOUSNESS?

Access Consciousness® is een combinatie van handvatten en technieken die jou de capaciteit geeft om meer uit het leven te halen, om vragen te stellen, om nieuwe mogelijkheden te kiezen en jezelf te ontdoen van de beperkende overtuigingen en conclusies die je gelooft en die je ervan weerhouden het leven te creëren zoals je dat wilt leiden.
Wanneer we beginnen om te leven vanuit de vraag, vanuit keuze, vanuit mogelijkheid en het Universum toestaat om aan ons bij te dragen, wat we dan kunnen creëren is zoveel groter dan we tot nu toe hebben ervaren.

Alles in Access Consciousness® is ontworpen om jou te leren hoe vragen te stellen, om in de vraag te zijn en om de vraag te zijn, zodat je gaat begrijpen, ervaren, weten en zijn op een manier dat nog niemand op deze aarde jou ooit heeft gevraagd om te zijn.

Door deze filosofie en de technieken die je tot je beschikking krijgt kan je elk gebied in je leven wat niet werk zoals je het zou willen, veranderen. Of het nu geld is, een betere relatie, gezondheid, rust en ruimte in jezelf, seksualiteit, angsten, op zakelijk gebied, alles is mogelijk. Deze technieken helpen jou om datgene te bereiken waar jij op zoek naar bent. Overweeg eens de mogelijkheid dat jijzelf de oneindige mogelijkheid bent in en van jouw leven. Wat is er dan allemaal mogelijk?

ZOEK JIJ JE HELE LEVEN LANG AL NAAR ANTWOORDEN? EN WEET JE DIEP VAN BINNEN DAT ER MEER MOGELIJK IS DAN HETGEEN JE NU HEBT GECREËERD?

Wat is jouw doel in je leven?
Het project waar je eindelijk geld mee gaat verdienen?
De juiste manier voor jou van eten?
De fysieke en emotionele gezondheid die je zoekt?
Dwingt heel jouw realiteit je de antwoorden te zoeken?

WAT ALS DE JUISTE VRAGEN STELLEN HETGEEN IS DAT JE ALLES ZAL GEVEN WAT JE MAAR WENST?

Waarom creëer je jouw leven op basis van andermans wensen en overtuigingen?
En wat is er voor nodig om je eigen ‘grootsheid’ te erkennen en daarmee je eigen, echt gewenste, fenomenale leven te creëren en genereren?
Wat als je door verandering van jouw gezichtspunt je hele realiteit zou kunnen veranderen?
Is het nu dan de tijd om eindelijk het geld, de levensvreugde, de gezondheid, het lichaam te hebben dat je werkelijk wenst?

Dit is geen ‘positief denken’. Het heeft niets de maken met mantra’s of affirmaties. Access geeft je de kracht en gereedschappen om je eigen kennis aan te boren en te erkennen. Zodat je kunt veranderen wat in je leven niet goed voor je werkt. Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst etc..
Access Consciousness® geeft je de mogelijkheid om deze op te lossen. Goede Access gereedschappen die je hiermee kunnen ondersteunen zijn de Access verbale processen, de Access body processen, de Access clearing sessies en de Access Bars®.

Dit betekent dat we de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelfsaboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste fouten/programma’s blijvend kunnen veranderen.

Met het gebruik van de Access technieken en de Access “Tools”, kan je jezelf ontwikkelen in iets wat voor de meesten van ons in deze realiteit geheel onbekend is. Je hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn.

Je zult beginnen te ervaren hoe het is om in je eigen kracht te staan, betere relaties met anderen te hebben en om meer gemak van jezelf te houden. Met het gebruiken van de Access Consciousness® technieken kan je leren om je eigen werk, zaken en geld op een bewuster manier te creëren. Jouw verandering zal niet onopgemerkt blijven en doorsijpelen in jouw omgeving.

Een nieuw leven met meer plezier, welvaart en waarde wacht op je.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

 

Reacties zijn gesloten.