ErvaringenSubmit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ont-wikkel Jezelf
Average rating:  
 7 reviews
 by M.
Vakantieweek in Buirefontaine

Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf, mijn vrouwelijkheid en ook kwam er van alles aan het licht over de manier waarop ik hier in het verleden mee om heb laten gaan. Het voelt alsof ik meer gegrond ben en beter mijn grenzen aanvoel. Dit alles mogen ervaren in de veilige bedding bij jullie en zeker ook door de fijne en veilige ervaringen met een van de deelnemers.

 by Jan

Het was een week met heel veel verschillende elementen, die weer iets konden doen met de mens of zijn/haar emoties en/of gevoelens.
In deze week heb ik veel intens contact gehad door de oefeningen en de massages, die we hebben uitgevoerd.
Met name heb ik deze week mijn eigen emoties weer gevoeld en gemerkt hoe dicht deze toch aan de oppervlakte waren, terwijl ik dacht, dat die veel verder weggeraakt waren.
Heb mensen leren waarderen en ontmoet en dat ontmoeten was soms al heel snel en dan blijkt, dat als je er voor open staat, dat dit ook snel kan gebeuren.
Er is deze week weer een beetje schil weggevallen van me, zodat er steeds meer van mezelf zichtbaar wordt; ja zelfs voor mij.
Ik ben erg blij, dat ik deze week heb mee mogen en kunnen maken en als het aan mij ligt, dan is dit niet de laatste week.
Heel erg bedankt voor jullie inzet, begeleiding, open mind en begrip dat jullie toonden in meerdere situaties. Ik ben jullie daar erg dankbaar voor.
Namasté

 by Monique

Iedereen zit op enig moment wel eens op een kruispunt in z`n leven, je kan zelf doormodderen of je gaat op zoek naar een persoon die, samen met jou inzicht kan geven in jouw specifieke vraag of wens. Voor mij was dat het trauma van mijn kind stukken en de invloed die het nu nog heeft in mijn leven.
Ellen geeft me, door haar open houding, vertrouwen en de juiste “klik” om samen te werken. Ze is ervaringsdeskundige, concreet, praktisch, legt snel de vinger op de zere plek en is respectvol in haar behandeling. Ze biedt je het “warme bad”, tools en veiligheid om jezelf te openen en te helen.
Ze gebruikt haar kennis, wijsheid en ervaring en heeft me laten voelen hoe het is om de beste versie van mijzelf te leven (met handvatten om te oefenen). Prachtige inzichten en momenten om te koesteren, stap voor stap dichter bij mezelf.
Mede door Ellen heb ik ontdekt dat ik kan vertrouwen op mijn eigen gevoel en trouw kan blijven aan mijn keuzes met meer speelsheid, plezier en gemak, blij mens.

 by Yv
Bars®sessie

Het meest opvallende is dat de gedachtes er niet zijn. Er kwamen vandaag wat anderen dingen aan de oppervlakte en ik heb er meteen een paar clearing statements op los gelaten en het was echt weg!
Het is echt bizar, hoe kan dit?
Het lijkt echt een toverspreuk.

 by M.

Jullie zijn beiden warme en liefdevolle mensen . Jullie nemen ons mee op een reis naar contact, verbinding, warmte en liefde. Vooral ook voor jezelf. Jullie kracht zit in het werken vanuit jullie liefde en zorgvuldigheid. Jullie echtheid. Samen zetten jullie daarnaast een mooie mix van het mannelijke en vrouwelijke neer. Met wie jullie zijn en hoe jullie werken, scheppen jullie een veilige omgeving. Met respect voor ieders eigenheid. En ook die van jullie zelf. Ook dat is mooi om te zien. Hoe jullie samen zijn en ook elkaar aanvullen. Het werkt. Jullie liefde en respect voor elkaar is voelbaar .

 by Karen
Bars®sessie

De Bars® sessie heb ik als zeer ontspannend ervaren. Ik heb die nacht heel diep geslapen en voelde me de volgende dag heel relaxed. Zo’n ontspannen gevoel had ik al lange tijd niet gehad!

 by Namaya

Sinds ik je ontmoet heb bij de Biodanza enige weken geleden, heb ik veel aan je (gekke zinnetje) gedacht. Onze ontmoeting was voor mij heel bijzonder, te meer omdat het voor mij heel veel in gang heeft gezet. Er zijn beslissingen genomen die ik al langer uitstelde en mijn leven is op zijn kop komen te staan, omdat alles ineens in sneltreinvaart gaat. Ik voel mijn eigen kracht, tussen het verdriet van loslaten en transformeren door. Voor mijn gevoel neem ik definitief afscheid van oude patronen waar ik al zo lang van af wilde komen.  En ik weet niet wat je die avond hebt gedaan, maar het voelt voor mij wel als het begin van het transformatieproces waar ik nu in zit.

Reacties zijn gesloten.