Ervaringen

ERVARINGEN


De Bars® sessie heb ik al zeer ontspannend ervaren. Ik heb die nacht heel diep geslapen en voelde me de volgende dag heel relaxed. Zo’n ontspannen gevoel had ik al lange tijd niet gehad! – Karen

——-

Het meest opvallende is dat de gedachtes er niet zijn. Er kwamen vandaag wat anderen dingen aan de oppervlakte en ik heb er meteen een paar clearing statements op los gelaten en het was echt weg!
Het is echt bizar, hoe kan dit?
Het lijkt echt een toverspreuk.

——-

80 jarige vrouw: ik weet niet wat je doet, maar het geeft mij rust en ruimte.

——-

Een vrouw die al lang depressief is: ik heb de hele dag een glimlach van oor tot oor, en dit heb ik al een week!!

——-

– Ik leek in mijn trein in een oncomfortabel rondje te rijden. Één telefoontje met Ellen Gille en ik sta weer op een spoor dat werkelijk ergens naartoe gaat en veel prettiger te rijden is! Dankjewel Ellen. ❤ Als je ergens in vast zit en je wilt weer in beweging komen, boek dan vooral een sessie met Ellen!

——-

– Zo ook gaat mijn trein weer de goede kant op.
Ook hier is Ellen Gille de verandering in. Tnx love|

——-

Op een open dag van een school heb ik met een aantal collega’s korte proefsessies gegeven. Twee jongens met ADHD lieten het schoolteam verbazen met hun uitzonderlijk rustige verschijning tijdens het ontvangen van een Bars® sessie.
“Ik heb deze jongens nog nooit zo rustig gezien… wat doen jullie in hemelsnaam?!”

——-

Reacties van de studenten (±12-18 jaar) waren:
“Dit is echt vet relaxt!”
“Ik voel heel mijn lijf tot rust komen”
“Ah… dit is echt super lekker man…moet je echt proberen”
“Eventjes geen gedachten…”
“Ik voel de spanning in mijn lichaam niet meer”
“Kunnen we jullie hier ergens opsluiten? Dan komen we af en toe even langs om ons hoofd te laten kalmeren!”
“Kan m’n ma dit leren? Dan kan ze m’n ADHD pillen weg mikken!”

——-

Een Biologie docent snapte na een paar vragen gesteld te hebben en het ontvangen van een sessie precies waar het Access Bars®® Proces om gaat:
“Dit zou iedereen op school elke dag moeten doen. Daar zou iedereen op vooruit gaan, zowel de studenten als de docenten en alle andere collega’s op de werkvloer.”

——-

Ik wil je even zeggen dat ik net de lucht geklaard heb met mijn partner,  en dat datgene wat jij doet, mij daarvoor geholpen heeft…. En ik snap er niets van…!!! 🙂

——-

Sinds mijn 1e bars behandeling is mijn leven behoorlijk veranderd. Waar ik mijn leven voorheen als zwaar en zeer zeker niet leuk beschouwde, is dat veranderd in een leven met veel meer gemak en zelfs plezier. En zelfs op fysieke vlak is er een hoop veranderd. Na ruim 29 / 30 jaar helemaal vrij van medicijnen. Wat ben ik blij dat de bars en daarmee Access Consiousness in mijn leven gekomen is. Kan het iedereen aanraden. Wie wil er nu geen leven met gemak en plezier hebben? Klinkt dat te simpel? Dat had ik ook, maar inmiddels weet ik beter .

De Bars® in combinatie met migraine:
Just want to share a testimonial I just got from a teenager, who came to a session with me one year ago because of his migraine. I ran his bars and cleared a lot of stuff about having misapplied intensity as pain. He told me that he never had a migraine since then and that he is soooo happy! I.m so grateful for the bars!

——-

Sinds ik je ontmoet heb bij de Biodanza enige weken geleden, heb ik veel aan je (gekke zinnetje) gedacht. Onze ontmoeting was voor mij heel bijzonder, te meer omdat het voor mij heel veel in gang heeft gezet. Er zijn beslissingen genomen die ik al langer uitstelde en mijn leven is op zijn kop komen te staan, omdat alles ineens in sneltreinvaart gaat. Ik voel mijn eigen kracht, tussen het verdriet van loslaten en transformeren door. Voor mijn gevoel neem ik definitief afscheid van oude patronen waar ik al zo lang van af wilde komen.  En ik weet niet wat je die avond hebt gedaan, maar het voelt voor mij wel als het begin van het transformatieproces waar ik nu in zit.

——-

Bijzonder, tijdens de behandeling zelf veel fysieke ervaringen opgedaan soms koud soms warm en soms misselijk alsof mijn lichaam door vele blokkades heen getrokken werd. Na de behandeling, de volgende ochtend voelde het alsof er een last van mijn schouders was gehaald. Of er meer energie in me zat, voelde me geweldig.

——-

Ik wil je vertellen wat de bars sessie voor mij gedaan heeft. Toen de behandeling gestart was voelde ik al heel snel energie stromen door mijn lijf op gang komen. Ik raakte in zo’n diepe ontspanning dat het voelde alsof mijn lichaam 1 grote blije massa van twinkelende cellen was en de fysieke grenzen oplosten. Daarbij ging ik dingen zien en kwamen de woorden vanuit diepere lagen van mijzelf.
De week voor ik bij jou kwam had ik slecht nieuws gehad. Ik piekerde enorm en lag nachten wakker. Toen ik na de sessie thuis kwam bruiste ik van de energie. En ‘s nachts … ik heb heerlijk geslapen en heb sindsdien geen nacht meer wakker gelegen. En weet je … ik pieker niet meer !
Ik voel vertrouwen in het leven en het universum. De rust is weer terug. Ondanks dat de heftigheid van het nieuws wat ik heb gehad nog niet is afgenomen, sta ik volop in mijn kracht. Ik ben helder en overzie het grote geheel. Hoe kan het mooier dan dit? Ik vind het een geweldige ervaring en kan het iedereen aanbevelen.

ERVARINGEN BARS® CLASS

Woaw woaw Ellen, het was geweldig om te voelen hoe je met woorden al zoveel kan opruimen, werkelijk geweldig wat ik los heb mogen laten. En de bars geven was fijn en ontvangen heerlijk. Ben heel benieuwd hoe het verder zal doorwerken. Ik kan het iedereen aanbevelen om dmv deze training tot meer bewustzijn te komen en jezelf te bevrijden van alles wat beperkt. Een geweldig goede investering in jezelf op alle gebieden.

——-

Mijn eerste bars class was zonder enige twijfel een bijzondere.
Het gevoel van de bars is er een van totale ontspanning,
De manier waarop Ellen de workshop/ class geeft is er een vol liefde ,kennis ,humor en aandacht.
De open vragen zijn een “revelation”.
Dank je Ellen voor deze bijzondere dag.

ENTITEITEN CLEARING door mij gedaan:

Kwam pas geleden in gesprek met iemand die last had van entiteiten in het huis van haar vriend. We zijn even om de tafel gaan zitten, ik heb een aantal clearingen gedaan om de entiteiten weg te sturen en vandaag belt ze me op om te zeggen dat de entiteiten weg zijn. Ze hoort u alleen nog maar engelenmuziek !!! Hoe wordt het nog mooier dan dit?

——-

Een rust en zachtheid in het oppashuis die ik hier nog nooit ervaren heb, geen entiteiten meer, portaal dicht, geen blaffende hondjes meer, ze zijn heeeeel rustig. geen rugpijn meer, en die was ernstig, en het idee dat ik de wereld eigenlijk bèst aan kan. wat is er nog meer mogelijk? Avondje swappen met Ellen. thanx maatje!
Access consciousness. Hoe wordt het nog mooier dan dit? – Marilyn.

Reacties zijn gesloten.