een kort moment als BN’er

Ik werd getipt dat het blad Vrouw koppels wil interviewen die een Tantrische relatie hebben. Natuurlijk heb ik ons direct aangemeld en tot groot plezier werden wij uitgekozen met nog 3 andere koppels. 1 juni 2022 gingen we naar Kijkduin voor het interview (Vivienne Groenewoud), visagiste (Ellen van Exter) en de prachtige fotoshoot (Sasha Lambert) op het strand.

Het mooie van dit artikel is dat iedereen de ontwikkelingskant van Tantra benoemd; het is een levensstijl wat je helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, diepere verbinding met jezelf en anderen, omgaan met emoties, gevoelens en het beste in jezelf naar boven haalt.

Wij geven eenmaal per maand onze workshop Verbindend Genieten in Capelle aan den IJssel en Haren (Oss-Noord) en deze avonden worden goed bezocht. Wij werken laagdrempelig, of je nu voor het eerst met Tantra in aanraking komt of al langer bezig bent, je bent van harte welkom. Veiligheid en respect voor elkaars grenzen is heel belangrijk voor ons en we krijgen regelmatig feedback dat deelnemers zich inderdaad veilig voelen bij ons.

Onze avonden zijn ervaringsavonden; middels oefeningen laten we je ervaren, voelen en dat gaat dieper dan woorden.

Neem gerust contact op met ons als je vragen hebt of twijfelt ‘is dit iets voor mij?’

Reacties zijn gesloten.