Abuse hold proces

ABUSE HOLD PROCES


Bekijk hier de video 'Invitation to the Abuse Hold Class'

Veel mensen hebben te maken met misbruik, in wat voor vorm dan ook. Het kan lichamelijke, seksuele misbruik zijn, maar ook psychologische, emotionele misbruik en nog veel andere vormen. Dit bodyproces maakt de herinnering in de cellen los, zodat de pijn, de ervaring van misbruik vrij gegeven kan worden, zonder weer in de pijn terecht te komen.

Voordat iemand dit proces mag doen is het belangrijk om de CD van Gary Douglas over misbruik (abuse) minimaal 20 keer geluisterd te hebben. Heb je veel misbruik gekend in je leven, dan is minimaal 30 keer luisteren een vereiste.

Voor meer informatie over dit prachtige bodyproces verzoek ik je contact met mij op te nemen.

Reactie van iemand na een abuse hold sessie:
Ik voel mij sinds vanmiddag heel licht in mijn lijf, steeds meer ontspanning heerlijk.

AANVULLENDE INFORMATIE

Wanneer ik voor een sessie naar je toe moet komen reken ik € 0,19 per kilometer en een vergoeding voor de reistijd. Deze is afhankelijk van waar je woont.

Prijzen zijn vanaf 1 november 2018. Graag contant en gepast afrekenen. Er is (nog) geen mogelijkheid om te pinnen.

Wil je meer informatie hebben of wil je een afspraak maken voor een sessie, neem dan contact met me op. We kunnen dan jouw wensen bekijken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we ook bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Want ieder persoon, iedere situatie is weer anders. En het kan zijn dan soms 1 sessie voldoende is, maar het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn.

Omdat er veel kan veranderen na een sessie en er veel in beweging kan komen ben ik na de sessie telefonisch beschikbaar voor vragen.

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd. Ook medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder jouw eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben.

De behandelingen die worden gegeven zijn een aanvulling op, en geen vervanging voor, medische en reguliere behandeling.

Reacties zijn gesloten.