Energetische facelift

ENERGETISCHE FACELIFT

ENERGETISCHE FACELIFT


De Energetische Facelift is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®.

WAT DOET DIT PROCESS?

• het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit
• het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes
• alhoewel gedaan op het gezicht bewerkstelligt het een algehele lichaamslift
• het verjongt en verstrakt de huid
• wanneer je cosmetische chirurgie ondergaan hebt dan zal de nabehandeling en het herstel sneller gaan
• genezing en vervaging van littekens
• gezondere huid en een meer vitale uitstraling

De Energetische Facelift is een mooie aanvulling voor schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten, wellness therapeuten, huidspecialisten, artsen of gewoon voor jou, omdat je dit graag wilt delen met anderen. Hoe zou het zijn om dit unieke lichaamsproces te leren met vrienden/vriendinnen en regelmatig uit te wisselen met elkaar? Wat voor effect zou dat hebben op jouw lichaam?


De linkse foto is voor een Energetische Facelift behandeling gemaakt en de rechtse is na de behandeling gemaakt. Wat opvalt is de oogopslag, die veel helderder is, een vitale huid en een rustige uitstraling.

Van al deze processen is het mogelijk om die te leren zodat je deze aan kunt bieden in je eigen praktijk of aan vrienden/familie/kennissen. Kijk voor data in mijn agenda. En een privé sessie is natuurlijk ook mogelijk en neem daarvoor even contact met mij op voor een afspraak.

DATA CLASSES

Zie agenda

 

BIJDRAGE SESSIE

Energetische Facelift sessie
€ 95,00
Duur 1.00 tot 1.15 uur

AANVULLENDE INFORMATIE SESSIE

Wanneer ik voor een sessie naar je toe moet komen reken ik € 0,19 per kilometer en een vergoeding voor de reistijd. Deze is afhankelijk van waar je woont.

Prijzen zijn vanaf 1 november 2018. Graag contant en gepast afrekenen. Er is (nog) geen mogelijkheid om te pinnen.

Wil je meer informatie hebben of wil je een afspraak maken voor een sessie, neem dan contact met me op. We kunnen dan jouw wensen bekijken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we ook bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Want ieder persoon, iedere situatie is weer anders. En het kan zijn dan soms 1 sessie voldoende is, maar het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn.

Omdat er veel kan veranderen na een sessie en er veel in beweging kan komen ben ik na de sessie telefonisch beschikbaar voor vragen.

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd. Ook medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder jouw eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben.

De behandelingen die worden gegeven zijn een aanvulling op, en geen vervanging voor, medische en reguliere behandeling.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.