MTVSS

MTVSS

MTVSS

MTVSS is een van de oudste van de verrassende Access Consciousness® Body Processen. Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Process ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.

MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen en veel facilitators hebben de MTVSS gebruikt voor het terugdringen en veranderen van diverse vormen van kanker.

MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan. Gebruik MTVSS tijdens het sporten en je krijgt hetzelfde resultaat van een 90 minuten workout, alleen nu met 20 minuten.

MTVSS haalt de blokkade weg van de opgelegde blueprint van het lichaam en wanneer je deze 20 tot 30 keer ontvangen hebt kan het lichaam weer zijn zoals het bedoeld is om te zijn.  Het verwijderen van deze blueprint van het lichaam kan leiden tot resultaten welke je niet verwacht hebt. Het is een innerlijke makeover om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

Van al deze processen is het mogelijk om die te leren zodat je deze aan kunt bieden in je eigen praktijk of aan vrienden/familie/kennissen. Kijk voor data in mijn agenda. En een privé sessie is natuurlijk ook mogelijk en neem daarvoor even contact met mij op voor een afspraak.

Naar agenda

BIJDRAGE SESSIE

Body proces sessie
€ 95,00
Duur 1.00 tot 1.15 uur

AANVULLENDE INFORMATIE SESSIE

Prijzen zijn vanaf 1 januari 2019. Graag contant en gepast afrekenen. Er is (nog) geen mogelijkheid om te pinnen.

Wil je meer informatie hebben of wil je een afspraak maken voor een sessie, neem dan contact met me op. We kunnen dan jouw wensen bekijken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we ook bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Want ieder persoon, iedere situatie is weer anders. En het kan zijn dan soms 1 sessie voldoende is, maar het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn.

Omdat er veel kan veranderen na een sessie en er veel in beweging kan komen ben ik na de sessie telefonisch beschikbaar voor vragen.

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd. Ook medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder jouw eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben.

De behandelingen die worden gegeven zijn een aanvulling op, en geen vervanging voor, medische en reguliere behandeling.

Reacties zijn gesloten.