Herschrijven van jouw levensverhaal

Augustus 2019


Herschrijven van jouw levensverhaal.

Hoe zou mijn leven eruit zien als ik mijn levensverhaal kon herschrijven? Zou ik andere keuzes maken? Welke relaties zou ik nu kiezen? Zou ik nog dezelfde partner hebben? Hoe zou mijn lichaam er dan uit zien? Welke opleiding zou ik dan kiezen? Voor welke baan zou ik gaan?
Best wel leuke vragen om zo eens bij stil te staan.

Maar hoe zou het zijn wanneer je werkelijk je levensverhaal kunt veranderen? Om de patronen waar je in zit te veranderen waardoor je leven plezieriger, anders wordt? Om andere keuzes te maken met betrekking tot financiën? Zou je nog werkelijk voor je huidige partner kiezen? Is de baan die je nu hebt datgene wat je ervan verwachtte?

In zekere zin herschrijf ik mijn levensverhaal met de praktische tools van Access Consciousness®. In plaats van te schikken in mijn leven maak ik nu bewuste keuzes; in plaats van te berusten in bepaalde situaties stel ik nu vragen; in plaats van mezelf af te vragen wat er mis is met mij en te verdrinken in de drama en trauma vraag ik nu of dit allemaal wel van mij is of wat ik nu anders kan kiezen?

De toekomst die ik voor me zag vóór Access Consciousness® is allang niet meer dezelfde toekomst. Ik creëer nu mijn leven, ik neem het heft in eigen hand en kies wat goed voor mij is. En op die manier herschrijf ik mijn levensverhaal.

Hoe ziet jouw levensverhaal eruit? Welke verhalen wil je herschrijven? Welke veranderingen wil je nog aanbrengen in jouw levensboek?

Misschien kunnen onderstaande classen je helpen met het herschrijven van je levensverhaal, van je financiële situatie, van je gezondheid, etc.. Ik nodig je van harte uit om te kijken naar de mogelijkheden en je in te schrijven wanneer het een bijdrage is aan jouw leven.

Wanneer je geen berichten meer wilt ontvangen van mij kan je je uitschrijven voor mijn nieuwsbrieven. Ik wens je dan veel plezier voor de rest van je leven.

Hartelijke groet,
Ellen Gille


Hieronder vind je een overzicht van de trainingen die ik geef en via de diverse linkjes word je doorgestuurd naar mijn website.

Introductie over Access Consciousness®

Wat is Access Consciousness® nu eigenlijk? En wat kan het voor mij betekenen?
In deze video vertel ik er in het kort meer over.

 

Bars® sessies en trainingen.

Via deze link kom je meer te weten wat de Bars® zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Wil je een Bars® class volgen? Op mijn agenda kan je zien wanneer ik weer een Bars® class geef. De eerstvolgende is op dinsdag 13 augustus 2019.

 

 

Entiteiten

Heb je iets met entiteiten (spoken, geesten)? Ben je bang voor entiteiten? Ben je nieuwsgierig naar entiteiten? Dan is deze class misschien iets voor jou. Alles wat je wilt weten over entiteiten: hoe je ze kunt wegsturen, of misschien willen ze je iets zeggen en weet je niet hoe je met ze kunt communiceren, contact maken met je team, hoe je ze kunt vragen om je te helpen. Entiteiten hebben meer invloed op je leven dan je denkt. Vanaf augustus tot en met november geef ik op diverse locaties in Nederland de introductie en Praten met Entiteiten class. Deze link brengt je naar informatie over deze classen en via deze link kom je op mijn agenda voor data en locaties.

Lichaamsprocessen

De Access lichaamsprocessen, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen. Is het mogelijk om te helen door een gezichtspunt te veranderen? Zeker. Er zijn veel lichaamsprocessen beschikbaar en in een gesprek gaan we kijken welk lichaamsproces jouw lichaam vraagt.
Ook kan je lichaamsprocessen zelf leren. De eerstvolgende lichaamsprocessen die ik geef gaan over boosheid/woede en over het creëren van meer bewustzijn met je lichaam. Mijn actuele aanbod vind je hier.

Privé consulten

Privé consultenLoop je vast, zie je door de bomen het bos niet meer, ondervind je veel ongemak van je lichaam of wil je gewoon iets anders in je leven? Via privé consulten kijken we naar datgene wat je vastgezet hebt, datgene wat niet meer dienend is voor je, om met de technieken van Access Consciousness® veranderingen te creëren. Je kan met al je levensvragen naar mij toe komen, weet dat ik er geen oordeel over heb. Neem contact met mij op voor een afspraak.


Reacties zijn gesloten.