Entiteiten

ENTITEITEN

Entiteiten, een prachtig onderwerp waar veel over te doen is. Bestaan er echt spoken, geesten, beschermengelen? Shannon O’Hara is de grondlegger van Talk to the Entities (Praten met Entiteiten) en heeft grote capaciteiten met betrekking tot entiteiten en geeft er speciale trainingen over.

 

MAAR WAT ZIJN ENTITEITEN EIGENLIJK?

Een entiteit is iets met een eigen bewustzijn, een eigen levenskracht. Zo kunnen een boek, een lied, een bedrijf entiteiten zijn. Wij zijn ook entiteiten, alleen zijn wij entiteiten met een lichaam. Zo zijn er ook entiteiten zonder lichaam die rondwaren en in deze maatschappij en ‘geesten of spoken’ genoemd worden.
Door de televisie, mythes, bijgeloof, leugens is er veel angst over dit onderwerp. Wat als dit niet nodig is? Wat als de wereld van de entiteiten niets iets engs, slechts of gevaarlijks is? In onze wereld zijn er mensen die leuk, aardig en vervelend zijn en dit bestaat ook in de entiteiten wereld.

Entiteiten vormen een groot deel van onze wereld en al onze levens. Dit onderwerp is onder het tapijt geschoven en zo lang streng beoordeeld dat de meeste mensen hun vaardigheden op dit gebied volledig zijn kwijtgeraakt. Mensen worden geboren met het vermogen om energie en geesten waar te nemen; het is een geschenk, geen handicap. Talk To The Entities® (TTTE) is een Access Consciousness® specialty class die ontworpen is om duidelijkheid, gemak en bekwaamheid te creëren voor mensen met de geestenwereld. Ja, we bedoelen geesten en we bedoelen ook zoveel meer! Praten met entiteiten is geen ziekte die moet worden verborgen; het is een kracht die enorm verkeerd is begrepen. Wat als interactie met en ontvangen uit de geestenwereld een van de grootste geschenken zou kunnen zijn voor jou en de wereld?

TALK TO THE ENTITIES (TTTE) INTRODUCTIE

Talk To The Entities (TTTE) Introductie is een live-class van twee uur en die meestal voorafgaat aan een live beginning class.

TTTE Introductie is een geweldige manier om meer te weten te komen over entiteiten en te gaan zien hoe het op jou van toepassing kan zijn.

Als je bang bent geweest voor spoken, dan is deze class iets voor jou.
Als je bewust hebt geprobeerd om meer vaardigheden op dit gebied te ontwikkelen, dan is deze class iets voor jou.

Wat als de meerderheid van wat je werd geleerd en verteld ove r entiteiten en geesten niet klopte?
Wat als waar is dat niets je pijn zal doen, behalve jij, alles aan je zal bijdragen als je het toe wilt laten en er een magische wereld van wezens is die neuriën en wachten om met je te spelen?

Met behulp van de verbazingwekkende tools van Access Consciousness™ gaan we kijken wat jou ervan weerhoudt om met gemak meer bewustzijn en vaardigheid op dit gebied te hebben.

Ontgrendel het mysterie van de geestenwereld en krijg zo veel toegang !!

De introductie van Talk To The Entities is open voor iedereen die interesse in dit onderwerp heeft.

Talk to the Entities intro

TALK TO THE ENTITIES BEGINNING CLASS

Wat als bewustzijn van entiteiten een potentie en een geschenk is? Verlang je om te leren omgaan met en werken met alle entiteiten en energieën waarvan je je bewust bent of waarvan je doet alsof je daar niet bewust van bent?
En hoe zit het met het overwinnen van alle angst en weerstand tegen entiteitsbewustzijn, echt !?
Doe mee voor Talk To The Entities Beginning waar je leert hoe je je eigen bewustzijn kunt ontwikkelen en de manier waarop je met de geestenwereld omgaat kunt veranderen. Door gebruik te maken van de tools en processen van Access Consciousness® verkrijg je meer duidelijkheid met de magie en het gemak waarmee de geestenwereld werkelijk kan zijn en tegelijkertijd kan je alle moeilijkheden en reacties die je hebt op het bewustzijn van de entiteit kwijtraken. Het verkrijgen van meer bewustzijn met de geestenwereld zal het gemak en bewustzijn van je hele leven vergroten. Wat als entiteiten overal om ons heen zijn en het natuurlijk en normaal is om ze te zien, waar te nemen, te ervaren en zelfs met hen te communiceren? Veel mensen zijn fout gemaakt en gedreven tot verschillende niveaus van angst, depressie en in ernstige gevallen tot waanzin door hun niet-erkende en onbegrepen capaciteiten met de geestenwereld. Als jij een van deze mensen bent of iemand kent die dat wel is, dan is Talk to The Entities iets voor jou!

ENKELE VAN DE ONDERWERPEN DIE IN DEZE SERIE BEHANDELD WORDEN, ZIJN:

• Introductie tot de Access Consciousness processen
• Loskomen van angst en stappen in jouw potentie met entiteiten
• Het wegwerken van alle leugens die je over entiteiten hebt aangenomen
• Alles wat je over Entiteiten had moeten worden verteld en wat niet gebeurd is
• Jouw eigen entiteiten bewustzijn identificeren en herkennen
• Het  clearen van entiteiten en communiceren met entiteiten
• En nog veel meer

Voorwaarde voor deze TTTE Beginning class is een Bars® class bij een gecertificeerde Access Consciousness Bars® facilitator wereldwijd.

Talk to the Entities beginning

Dit is een unieke kans om je eigen gaven, talenten en vaardigheden te ontwikkelen en om toegang te krijgen tot een totaal andere mogelijkheid, voor jou en voor alle levens die jij aanraakt.

Heb jij niet erkende capaciteiten met energie en met de geestenwereld?
Zit jij vast met depressie of angst voor wat je niet onder woorden kunt brengen en waarvan je wél weet dat het er is?
Ben jij voor gek verklaard omdat je geesten ziet, voelt, hoort en ruikt?
Hoe bewust bent jij al van de entiteiten en tegelijk bang om over ze te praten?
Ben jij een van deze mensen of ken jij iemand die zo is?

Dan is Talk To The Entities voor jou.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.