Entiteiten

ENTITEITEN

WAT ZIJN ENTITEITEN EIGENLIJK?

Een entiteit is iets met een eigen bewustzijn, een eigen levenskracht. Zo kunnen een boek, een lied, een bedrijf entiteiten zijn. Wij zijn ook entiteiten, alleen zijn wij entiteiten met een lichaam. Zo zijn er ook entiteiten zonder lichaam die rondwaren en in deze maatschappij en ‘geesten of spoken’ genoemd worden.
Door de televisie, mythes, bijgeloof, leugens is er veel angst over dit onderwerp. Wat als dit niet nodig is? Wat als de wereld van de entiteiten niets iets engs, slechts of gevaarlijks is? In onze wereld zijn er mensen die leuk, aardig en vervelend zijn en dit bestaat ook in de entiteiten wereld.

Entiteiten vormen een groot deel van onze wereld en al onze levens. Dit onderwerp is onder het tapijt geschoven en zo lang streng beoordeeld dat de meeste mensen hun vaardigheden op dit gebied volledig zijn kwijtgeraakt. Mensen worden geboren met het vermogen om energie en geesten waar te nemen; het is een geschenk, geen handicap.

Ben je bang voor entiteiten?
Wat als de meerderheid van wat je werd geleerd en verteld over entiteiten en geesten niet klopte?

In een sessie kunnen we hier dieper op ingaan, geef ik je technieken om met entiteiten om te gaan zodat je er plezier mee kan hebben.

Reacties zijn gesloten.