Over committeren, creatie en winterslaap

December 2020


Over committeren, creatie en winterslaap

De natuur kent vier seizoenen; een seizoen van zaaien, groeien, oogsten en rusten.

In de lente ontstaat er nieuw leven, bloemen en bomen komen tot bloei, lammeren worden geboren en de dagen worden langer.  Bloei jij ook open in de lente? Het is dan ook vaak de tijd voor nieuwe ideeën, een nieuwe start en hernieuwde energie.

De zomer is de periode om te genieten van de lange dagen, de zon, jezelf te koesteren in de zon. Kortom de batterijen weer helemaal opladen voor de ‘koudere’ maanden die in aantocht zijn. Ook de natuur neemt in de zomer wat gas terug en gaat in al zijn schoonheid gewoon stralen en genieten.

In de herfst verkleuren de bladeren aan de bomen van geel, rood naar bruin. Om ze tenslotte los te laten. Het is het ideale seizoen om los te laten wat je niet meer nodig hebt en wat je niets meer oplevert. Laat los en vertrouw erop dat niets echt verloren gaat.

In de winter houden dieren en planten een winterslaap. Ze keren zich terug in hun hol of in zichzelf om te bezinnen en te rusten.
Ook voor ons als mens is de winter een seizoen waarin rust en bezinning centraal kan staan.  Een periode om alles te overdenken wat we het voorbije jaar hebben meegemaakt. Een periode om dankbaar te zijn.

De cycli en jouw bedrijf
Zoals het in de natuur gaat, zo kan het ook in jouw bedrijf gaan. Lopen de seizoen synchroon in jouw bedrijf? Een tijd van zaaien, groeien, oogsten en rust? Of loopt alles door elkaar heen? Neem je tijd voor reflectie of is het altijd vooruit gaan?
Het is interessant om daar eens naar te kijken.

Mijn cycli
De winter, de tijd van rust, bezinning, naar binnen gaan, was voor mij een tijd van actie. Ik creëerde veel in deze periode, zette van alles neer, gaf workshops en trainingen. Eigenlijk was iedere cyclus voor mij alles ineen.
In de winter creëerde, zaaide en oogstte ik; in de lente creëerde, zaaide en oogstte ik; de zomer en herfst idem dito. Rusten deed ik af en toe.
Het ging allemaal met gemak, enthousiasme en plezier.

Tot een paar weken geleden. Het ging niet meer zo makkelijk, het plezier zakte wat weg en het enige wat ik wilde was ‘rust’.
Maar als je jaren in hetzelfde tempo gewerkt hebt dan is ‘rusten’ niet makkelijk. Dat staat niet in mijn woordenboek, placht ik te zeggen. Ik veroordeelde mezelf hierom, want het is toch altijd gelukt, dus waarom nu niet?

Ik blijf echter doorgaan en doe de dingen die ik ‘moet’ doen. Ik ben bezig in de hoop om mijn ‘go go energie’ terug te krijgen. Neem wel wat momenten voor mezelf, zoals een massage, uitwisseling, dagje sauna, pak een boek om te lezen, etc..
Maar onderhuids blijft het wringen, ‘ik moet iets doen’, ‘er moet geld binnenkomen’.

Tot afgelopen week.
Luisterend naar een webinar waar het ging over committeren aan jouw leven en jouw keuzes komt het langzamerhand naar binnen.
Het is tijd om naar binnen te gaan, mezelf de ruimte te gunnen om even niks te hoeven doen. Tijd om te gaan reflecteren op wat ik allemaal gedaan heb. Erkennen wat ik in de afgelopen jaren gecreëerd heb. Tijd om nieuwe ideeën en mogelijkheden naar boven te laten komen.

Committeren aan mezelf is op dat moment luisteren naar mijn lichaam, mijn hele Zijn. Niet tegen de stroom zwemmen, want dat kost veel meer energie.
Hieraan overgeven en vertrouwen dat het Universum er voor mij is en zorgt dat alles komt zoals het moet zijn.

Tijd voor een winterslaap…… tot zolang die duurt.
En het mooie is, toegeven hieraan creëert al nieuwe energie voor mij.

In het toegeven hieraan gebeurde er al weer iets magisch. Ik vocht niet meer, ik gaf mezelf de ruimte voor een winterslaap en vanuit het niets ontstaat er weer iets. Mijn enthousiasme komt weer terug, er is weer beweging in mijn business, ideeën komen naar boven. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Dus wordt het nu winterslaap of niet?
Wat mooi en bijzonder dat ik nu de ruimte ervaar om elke dag te kiezen wat ik wil doen en ZIJN.

Hartelijke groet,
Ellen Gille


Hieronder vind je een overzicht van de trainingen die ik geef en via de diverse linkjes word je doorgestuurd naar mijn website.

Introductie over Access Consciousness®

Wat is Access Consciousness® nu eigenlijk? En wat kan het voor mij betekenen?
In deze video vertel ik er in het kort meer over.

Bars® sessies en trainingen.

Via deze link kom je meer te weten wat de Bars® zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Wil je een Bars® class volgen? Op mijn agenda kan je zien wanneer ik weer een Bars® class geef. De eerstvolgende is op zondag 6 december 2020.

Lichaamsprocessen

De Access lichaamsprocessen, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen. Is het mogelijk om te helen door een gezichtspunt te veranderen? Zeker. Er zijn veel lichaamsprocessen beschikbaar en in een gesprek gaan we kijken welk lichaamsproces jouw lichaam vraagt.

Privé consulten

Privé consultenLoop je vast, zie je door de bomen het bos niet meer, ondervind je veel ongemak van je lichaam of wil je gewoon iets anders in je leven? Via privé consulten kijken we naar datgene wat je vastgezet hebt, datgene wat niet meer dienend is voor je, om met de technieken van Access Consciousness® veranderingen te creëren. Je kan met al je levensvragen naar mij toe komen, weet dat ik er geen oordeel over heb. Neem contact met mij op voor een afspraak.

Voetreflex behandeling

Hoe vaak besteed je aandacht aan je voeten?
Onze prachtige voeten die ons iedere dag dragen en brengen waar we naar toe willen.
Vanaf heden bied ik ook voetreflex behandelingen aan in mijn praktijk. Toen ik de opleiding begon had ik geen idee hoe fijn ik het vind om met voeten bezig te zijn. Het is heel ontspannend om te ontvangen. Kom je ervaren?

ROAR sessie

Een ROAR sessie gaat er over om jezelf los te maken van de bodemovertuigingen die je heb aangenomen en over jezelf bent gaan geloven. Basisovertuigingen zijn: ik ben het niet waard, ik ben dom, ik ben slecht, ik ben alleen, etc.

Waar beperk jij jezelf?-
Waarin zit jij gevangen?
Is het nu tijd om jezelf te bevrijden en te gaan zijn wie je werkelijk bent?
Hier kan je een ROAR sessie boeken.

ME-Time voor JOU

Even tijd voor jou, een moment van ontspanning, relaxen en simpelweg ontvangen.
Even er niet voor anderen te hoeven zijn…, dit is jouw ME-TIME.

Ik heb een mooie aanbieding waarin je 4 behandelingen/sessies kan kiezen uit datgene wat ik aanbied. En staat er iets niet op wat je graag zou willen ontvangen, geef het aan en dan gaan we kijken wat er mag ontstaan.

Boeken webshop

Tot en met 24 december a.s. geef ik een korting van 15%  op alle Access boeken die ik op voorraad heb en Op=Op.
Hoe mooi is dat….
Welk boek trekt je aandacht en vraagt om door jou gelezen te worden?

Misschien wil je wel een boek cadeau geven aan iemand?
Als je bij ‘Bestelnotities’ aangeeft dat het een cadeau is voor die persoon, dan kan ik het boek in cadeau papier verpakken.
Als er een tekst bij moet, schrijf dat er op en ik zorg dat er een klein kaartje bij komt.
Bij ‘verzenden naar’ geef je het bezorgadres op en ik zorg dat het daar bezorgd wordt.

En nog een verrassing !!!
Wanneer je meerdere boeken besteld en het totaal bedrag exclusief verzendkosten is boven de € 75,00 dan maak je kans om het boek ‘A Drop in the Ocean’ van Dr. Dain Heer te winnen. Hoe gaaf is dit !!!
Op 25 december a.s. trek ik de winnaar en maak ik dit bekend op facebook.

Link naar de webshop vind je hier.
Gebruik voor je bestelling de kortingscode: Boeken2020


Reacties zijn gesloten.