Op zoek naar de parel in jou

 

 

 

 

 

 

Weet jij van jezelf wat je écht belangrijk vindt in het leven, wat jou gelukkig maakt en iedere ochtend weer uit bed doet komen omdat je zin hebt in de nieuwe dag? Om te creëren, te ontdekken, te genieten …. met en door jezelf?

Voor veel mensen is het leven een worsteling, een zoektocht naar geluk, liefde, vrede in zichzelf. Er zijn diverse manieren om dit te ontdekken. Door werk te zoeken dat echt bij je past, door in relatie te zijn/gaan met anderen, door mensen te ontmoeten die jou groter zien dan jij jezelf ziet, door met jezelf te zijn.

Jouw innerlijke wereld
Werkelijk met jezelf zijn. Ben jij dat? In hoeverre ben jij werkelijk in contact met jouw diepste kern? Met wie jij bent en wat voor jou belangrijk is?
Ben jij meer naar buiten gericht, op wat anderen willen?
Ben jij nieuwsgierig naar die magische wereld die in jou verscholen zit, de pareltjes die in jouw kern verstopt zijn?

In jou zitten schatten verborgen die wachten om uitgepakt te worden. Door verbinding te maken met jezelf, contact te maken met jouw lichaam en jouw innerlijke wereld kunnen veranderingen plaatsvinden.
Ben jij bereid jezelf te openen voor je eigen binnenwereld? En ja, als je die weg gaat kan er aardig wat ‘shit’ naar boven komen voordat je de parel ontdekt die daaronder verstopt zit. Maar het is alles waard als je daar doorheen durft te gaan. Dat is iets wat ik ook nog iedere keer doe.

Kiezen voor jezelf
Hoe zou het zijn om jezelf te trakteren op een bezoek aan je eigen binnenwereld? De schatten, de parels te gaan ontdekken die daar verborgen zijn? Verbinding te maken met jezelf. Begeleiding zoeken in iemand die je daarin kan ondersteunen zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Loslaten van wat je vastgezet hebt, je mag weer gaan stromen. En die keuze is aan jou. Wat kies jij?

Reacties zijn gesloten.