Magic

Ieder nieuw jaar staat voor mij in het teken van een bepaald woord.
Het is een woord dat omvat wat je wilt dat er naar voren komt in dat jaar. Dit gekozen woord houd je doelbewust op het pad, wat er ook in je leven gebeurt. Het is een woord dat je kan helpen om je weer te verbinden met jezelf en wat jij voor jezelf wilt creëren.

Mijn woord van 2021 was BEWEGING en ik kan zeggen dat het inderdaad klopt als ik terugkijk. Verkoop huis, trouwen, huis gekocht en verhuizen, intensieve training in Zweden, ommekeer in mijn bedrijf…. Ja, veel beweging.

Mijn woord voor 2022 is MAGIC (MAGIE).
Iedere ochtend verbind ik mij met MAGIE. Ik visualiseer MAGIE en ik zie dan ook sprankels, een toverstaf en glitters.
Ik vraag om meer MAGIE in mijn leven en als er iets wonderlijks gebeurt – as if by magic – dan ben ik er dankbaar voor.
Als ik een belangrijke keuze moet maken dan stel ik de vraag: ‘brengt dit meer MAGIE in mijn leven’. Als ik dan de sprankels voel, dan weet ik hoe te kiezen.

Je kan van het woord ook een acroniem maken zodat je bewust blijft van jouw intenties. Hier is die van mij:

M = Manifestatie.
Wat kan ik allemaal manifesteren in 2022? Wat is er nog meer mogelijk dan ik nu kan bedenken? Het mooie van manifesteren is om het daarna los te laten en het overlaten aan het Universum op wat voor manier het in mijn leven komt. Vaak ziet het er ook anders uit dan ik denk. Dat is het mooie hiervan, met kinderlijke nieuwsgierigheid, onbevangen erin te gaan staan.

A = Abundance
Leven vanuit overvloed in plaats vanuit krapte.
Dat vraagt van mij om meer in mijn grootsheid te gaan staan. De leider van mijn leven te zijn en de creator van mijn realiteit en verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er in mijn leven gebeurt.

G = Generator
In Human Design ben ik een Generator. Ik ga in 2022 mijn bedrijf neerzetten vanuit de kwaliteiten van een Generator, vanuit mijn kern, van binnen naar buiten werken, mijn passie volgen en vertrouwen op mijn weten. Er zit zoveel wijsheid in dit type en dat wil ik gaan ontdekken, mee spelen en eigen maken.

I = Inspired
Welke bijdrage kan ik zijn als ik trainingen en workshops geef vanuit geïnspireerd zijn? Inspiratie is voor mij zo belangrijk; ik vertaal het vaak als ‘what makes my heart sing’. Waar word ik blij van? Dit heeft ook te maken met de Generator, werken vanuit inspiratie.

C = Creationship
Creationship betekent voor mij creëren met anderen. ‘ikke zelf doen’ is wel op mij van toepassing. Hoe zou het zijn om een team te hebben die mij ondersteunt, mij uitdaagt om voorbij te gaan aan wat ik denk dat mogelijk is en mij werk uit handen neemt zodat ik datgene kan doen waar mijn hart blij van wordt: trainingen en workshops geven, in fysieke verbinding zijn met mensen, mijn online programma neerzetten en uitbreiden.

Magi E = Effortless.
‘Alles van het leven komt mij toe met vreugde, gemak en glory’, de mantra van Access Consciousness. Wat als alles met gemak, zonder moeite mag gaan stromen. Daar word ik blij van. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Wat is jouw woord waarmee jij een focus legt op dit jaar? Een woord dat jou energie geeft, jou roept tot actie, jou uitnodigt om meer te zijn van jou?
Ik ben benieuwd.

Veel liefs,
Ellen

PS. Wat heb jij met magie?
Hoe kan jij meer magie in je leven hebben? Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt een kort artikel wat ik hierover geschreven heb.Heb je andere vragen of kan ik op een of andere manier een bijdrage zijn, neem contact met mij en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.