Is het tijd voor verandering?


WAT IS ACCESS CONSCIOUSNESS NU EIGENLIJK?

Ik krijg regelmatig deze vraag en tegenwoordig geef ik het antwoord: Access is vreemd, raar, anders…. maar het werkt WEL !!!

Access Consciousness heeft een andere kijk op deze realiteit, kijkt op een andere manier met het doel om iedereen het bewustzijn te geven dat ze zelf ALLES kunnen veranderen in hun leven wat niet werkt: empowering people to know THAT they know.

De tools die Access gebruikt zijn simpel en makkelijk. Hoeveel mensen geloven echter dat je alles op de harde, moeilijke manier moet leren? En werkt dat voor jou? Of hou je ook van simpel en gemak? Dan is Access iets voor jou:

All of life comes to me with ease, joy and glory.
Alles van het leven komt me toe met gemaak, vreugde en glorie.

Wanneer je deze zin 10x ’s morgens en 10x ’s avonds zegt veranderen al dingen in je leven. Geloof je dat niet? Probeer het eens, gewoon omdat je het kan, gewoon voor de lol en alleen voor jou en geef jezelf een week of 3 en kijk dan eens terug. Is er iets veranderd in jouw relatie ten opzichte van anderen? Is er iets veranderd in je financiële situatie? Is er iets veranderd in je energie, gezondheid of je kijk op het leven?
Hoe wordt het nog mooier dan dit? En ja, wat is er nog meer mogelijk?

Veel mensen zitten in hun hoofd, er is haast geen ruimte meer en je zou je hoofd wel eens willen leegmaken. Net zoals je met de computer doet: CONTROL – ALT – DELETE of defragmenteren van die duizenden gedachtes die door je hoofd heen spoken.
Je kan gaan mediteren, yoga beoefenen, een wandeling in de natuur maken …. en hoe zou het zijn om een Bars behandeling te ondergaan?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die wanneer ze licht worden aangeraakt geactiveerd worden. Door het activeren ruimen ze beperkende gedachtes, ideeën, houdingen, meningen, standpunten, overtuigingen op die je ooit hebt gehad over welk onderwerp dan ook. En dat kan op elk gebied van je leven, of het nu gaat over relaties, je werk, financiële situatie, seksualiteit, angsten, gezondheid, stress, gewicht etc.

Ik heb al veel Bars behandelingen gegeven en ook zelf ontvangen en wat iedereen zegt en wat ik zelf ook ervaar na iedere sessie: ik heb meer rust en ruimte in mijn hoofd en lichaam, dingen gaan me gemakkelijker af, irritaties naar anderen verandert, trek me niet zoveel meer aan van wat anderen zeggen, en zo kan ik nog doorgaan.

Belangrijker is echter om het zelf te ervaren. Ervaar wat de Bars voor jou kunnen doen.

Je kan een privé sessie bij me boeken en met de kortingsbon onder aan deze nieuwsbriefl krijg je van mij 20 euro korting op een Bars sessie wanneer je deze boekt in Oktober.

Ben je enthousiast en wil je zelf de Bars leren?
Dat kan !!! Op zondag 19 oktober a.s. geef ik een Bars class bij mij thuis. Je geeft en ontvangt tweemaal de Bars op deze dag, je leert de Bars punten, je ontvangt een manual waarin je vanalles kunt nalezen. Belangrijk is dat je veel belemmerende overtuigingen en patronen los kan laten zonder dat je hoeft te weten welke het zijn, hoe je het moet doen en dat je het moet weten. Het mag gebeuren, met ease, joy and glory.

Een waarschuwing: je leven zal niet meer dezelfde zijn na deze dag.

Ben je hier klaar voor?
Is het nu de tijd voor een drastische verandering in je leven?
Voelt dit licht voor je? Word je hier blij van?

Kijk in mijn agenda voor de eerst volgende Bars® class en meld je aan.

Voor vragen kan je me altijd mailen of bellen. Wanneer ik telefonisch niet bereikbaar ben spreek dan mijn voicemail in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Ease, joy and glory.
Ellen
06 135 87 148

 

Reacties zijn gesloten.