Veel gestelde vragen over de Bars®

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE BARS®

Iedere Bars® sessie is anders. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, men staat soepeler in het leven, Het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.

HOELANG BLIJFT HET EFFECT VAN DE BARS® MERK/VOELBAAR?
Als je je Bars® eenmaal hebt laten nalopen blijven ze gewoon ‘runnen’ Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. De meest spectaculaire effecten zijn meest gemeld in 3 tot 4 weken nadien.

HOE VAAK MOET JE DE BARS® LATEN ‘DOEN’?
Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? Hoe gemakkelijk wil je je leven hebben?Sommige Bars® facilitators vragen zich af waarom ze het niet iedere dag (laten) doen? De meesten willen hun Bars® iedere week minimaal laten doen. In ieder geval als ze zich mopperig of gestrest voelen, of als de ervaringen in hun leven het vragen. Bij shock, schrik, trauma of energetische verschuivingen is het aan te raden je Bars® te laten doen.

WIE HEEFT ER BAAT BIJ HET RUNNEN VAN DE BARS®?
Iedereen die bereid is er stil voor te liggen. Sommigen zullen de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden maar andere mensen die belangstelling hebben voor verandering en verbetering van hun leven zullen slimmer zijn.

KUNNEN KINDEREN EN BABIES DE BARS® ONTVANGEN?
Kinderen en babies hebben er fenomenaal veel baat bij. De Bars® runnen bij kinderen erg snel. Zij kunnen je zelf vertellen wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad. Bij babies gaat het nog sneller. Zie de website Bars® Voor Kinderen

KUNNEN OUDEREN EN MINDERVALIDEN BAAT HEBBEN BIJ DE BARS®?
Absoluut wel!

KUNNEN ZWANGERE VROUWEN DE BARS® ONTVANGEN?
Absoluut. (Vraag bij twijfel eerst advies aan je arts). Vrouwen die de Bars® hebben laten doen tijdens de zwangerschap melden kortere en soepelere bevallingen.

HOE LANG DUURT EEN BARS®-SESSIE?
Meestal 60 – 90 minuten. Het kan variëren. Al is het korter, het is altijd beter dan helemaal niet.

WAT ZIJN DE LANGE-TERMIJN EFFECTEN VAN HET LATEN NALOPEN VAN JE BARS®?
De meeste mensen die de Bars® hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt.

MOET JE DE BASR® MEER DAN EENS LATEN DOEN?
Access en Bars® zijn een keuze. Jij hoeft helemaal niets. Mensen die de meeste baat hebben van Bars® zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze.

HEBBEN DE BARS® EFFECT OP MENTALE OF PSYCHOLOGISCHE PROBLEMEN?
Veel mensen met psychologische of mentale problemen hadden de ervaring dat ze ‘per ongeluk’ dus zonder opzet bleken hun medicijnen te vergeten en signaleerden ongelofelijke veranderingen in hun problematiek. MAAR vanzelfsprekend adviseren wij je met klem je arts te consulteren voordat je stopt met geestverruimende medicijnen.

KUNNEN DE BARS® IETS OF IEMAND KWAAD DOEN?
BESLIST niet. De Bars® kunnen ook niet verkeerd gegeven worden!

IS ER IEMAND DIE ZIJN BARS® NIET ZOU MOETEN LATEN DOEN?
Alleen degenen die er geen zin of interesse in hebben.

HOE WEET JE WAT DE EFFECTEN VAN HET RUNNEN VAN DE BARS® OP JOU ZULLEN ZIJN?
Dat weet je niet! Iedere Bars®-sessie is anders en er is geen mogelijkheid om te voorspellen wat er zal gebeuren.

KUNNEN DE BARS® JE FYSIEKE KLACHTEN GENEZEN?
De Bars® bevorderen bewustzijn, wat dus alles kan veranderen. Sommige fysieke klachten zijn veranderd in één Bars®-sessie inclusief bv. een scoliose hetgeen resulteerde in een lengtewinst van een 1 tot 1½ cm. Veel klachten en pijnen van velerlei aard bleken te verdwijnen.

Veel mensen hebben de Bars® gedaan in combinatie met andere “Tools’ van Access Consciousness® waarmee er ongeneeslijke ziekten zoals kanker, artritis, chronische vermoeidheid, depressie en bi-polair syndroom verdwenen.

HOE WEET JE HOEVEEL BARS®-SESSIES HET ZAL NEMEN OM IETS TE GENEZEN?
Wederom, dat weet je niet! De symptomen of ziektes zullen verdwijnen als de persoon en zijn lichaam eraan toe zijn de overwegingen, die de ongewenste fysieke conditie op zijn plaats houden, los te laten. (overwegingen zijn: gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen, beslissingen, oordelen uit welk leven dan ook).

WANNEER ZOU JE JE BARS® MOETEN LATEN DOEN?
Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de Bars® al langer hebben laten doen, laten het regelmatig doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn.

ZIJN DE BARS® ALS REIKI OF CRANIO-SACRAAL WERK? ZIJN HET ACUPUNCTUURPUNTEN?
De Bars® mogen misschien lijken op deze punten maar de ligging en de werking ervan is anders.

MOET JE LIGGEN ALS JE DE BARS® ONDERGAAT?
Liggen is niet vereist. Het bevordert de ontspanning voor de ontvanger evenals het gemak en comfort voor de gever. Een massagetafel of een luie fauteuil zijn beiden prima als het voor beide partijen maar relaxt is.

Reacties zijn gesloten.