Tantra

Toen ik ergens in de 40 was ‘ontwaakte’ ik. Vanuit het zorgen voor man en kinderen werd ik wakker en kwam de vraag omhoog ‘en wie ben ik dan?’. Het is een interessante reis geweest waarin ik steeds meer voor mezelf ging kiezen. Dat was lastig voor mijn omgeving omdat ik niet meer altijd ‘ja’ zei, dat ik niet meer direct voor anderen klaar stond, dat ik meer ging kijken vanuit mijn eigen behoeften.

Zo keek ik ook met een scheef oog naar Tantra. Het had iets waar ik nieuwsgierig naar was, niet wist wat het was en het ook niet onder woorden kon brengen. Het had te maken met diepere intimiteit met mezelf en intimiteit tussen mensen. Dat is iets wat ik in ieder geval nodig had.

De allereerste stap die ik voor mezelf moest overwinnen was de gedachte wat veel mensen hebben over tantra, namelijk dat het gaat over seks en dat het slecht is. De enige manier om erachter te komen is door het te gaan ervaren… en OMG, wat heeft deze keuze mij veel gebracht.

In de wereld is er gelukkig een verandering gaande en nemen steeds meer mensen de stap om Tantra te gaan verkennen en te ervaren.
Tantra nodigt ons uit om terug te gaan naar onze wortels, onze kern. Wat mensen willen in het leven is verbinding, contact, intimiteit, aanraking.

De meeste mensen brengen hun leven door met werken en soms zitten ze de hele dag achter een scherm. Iedereen droomt van een diepere relatie met je kinderen, vrienden, familie en van een leven met een geliefde naast je.

Veel mensen strijden, worstelen.

Strijden met de wonden die voortkomen vanuit een gebrek aan intimiteit. Een strijd om de rust te hebben die nodig is om een ​​hechte en intieme band met je kinderen en je geliefden te hebben. Worstelen met goed genoeg zijn, bewijzen dat je lief, bewonderenswaardig of gewoon gezien wordt.

Tantra biedt ons het tegengif voor deze strijd.

Het is een eenvoudige, maar toch geavanceerde technologie die door ervaren leraren moet worden doorgegeven, en wanneer het op de “juiste” manier wordt gedaan, zal het leven met gemak en gratie transformeren op een manier die je jezelf niet kunt voorstellen.

Stel je voor hoe het zou zijn om elke ochtend wakker te worden, goed uitgerust en vol gepassioneerde energie? Om de liefde te bedrijven of om je kinderen te omhelzen, praten over het leven en de liefde voordat je de wereld in gaat, nieuwe avonturen ontdekken en je gaven met de wereld delen? Heb je er ooit over nagedacht om een ​​leven te leiden dat alleen voor JOU is en om jouw waarheid te volgen, een leven waarin je je op elk moment veilig voelt en weet dat je gedragen wordt door het bestaan? Stel je voor dat jij mag zijn wie je in essentie werkelijk bent!

Meer hebben we niet nodig… En ik wens jou ook zo’n eenvoudig en vredig leven…

Genieten is voor iedereen

Je hoeft geen “speciaal” iemand te zijn om te Genieten van het leven. Op onze Hands-on Happiness workshops en onze sessies komen mannen en vrouwen, singles en koppels, van alle leeftijden en uit alle delen van de samenleving. Maar ze hebben één ding gemeen: ze willen MEER halen uit het leven!

Bijvoorbeeld de workshop “Hands-on Happiness – Verbindend Genieten”, hierin gaat het vooral over jezelf en ook voor je geliefden.

Er is geen doel in onze workshops om een ​​”beter mens” te zijn of om jezelf te veranderen. Door te oefenen en te ervaren word je liefdevoller, ga je meer in de overgave, word je bewuster en sensitiever. Je gaat meer voelen. Meer plezier, meer liefde en meer compassie.

Is het nu de tijd voor jou om in deze – misschien voor jou – nieuwe wereld te stappen?

Ik bied korte trajecten aan zodat je het kan gaan ervaren. Of misschien ben je al bekend met onze workshops en wil je verdieping?

In een persoonlijk gesprek gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Wat cliënten over mij zeggen?

Ellen is een getalenteerde coach met veel invoelend vermogen. Ze heeft vele werkvormen tot haar beschikking en schakelt moeiteloos. Ze weet haar kennis en vaardigheden op een begrijpelijke manier over te brengen.

Ik voel me vrij om op mijn eigen tempo mijn groeiproces aan te gaan en Ellen staat naast mij en stuurt waar nodig op een respectvolle, liefdevolle manier.

Grenzen worden duidelijk uitgesproken en gerespecteerd.

Ik voelde me nergens onder druk gezet, ik mocht op mijn manier tot inzichten komen en het tempo bepalen.

Creativiteit, respect en inventiviteit tekenen haar manier van werken.

Ondergedompeld in de warmte van Ellen heb ik stappen kunnen zetten in het geven van liefde in een relatie ná het overlijden van mijn vrouw. Ook mijn moeite met „ontvangen” hebben we aangepakt met diverse oefeningen. Aan mezelf werken was niet makkelijk maar dankzij de begeleiding van Ellen heb ik mooie dingen bereikt. Dank daarvoor!

Ik voelde me in alle sessies veilig. Ze is lief en luistert goed en ik had alle aandacht die ik nodig had. Ook fijn dat ze exact aangeeft wat ze wel en niet zal doen, zodat ik wist waar ik aan toe was. Fijn om duidelijke grenzen te hebben.

Reacties zijn gesloten.