Living your ROAR (Radically & Orgasmically Alive Reality)

De CAGE betekent zoveel als de kooi, de onzichtbare gevangenis van wat je in de basis bent gaan geloven over jezelf en alle kernovertuigingen die je hebt aangenomen als waar en echt over jou en het gedrag wat je hebt aangeleerd om te overleven.

Je kunt er niet altijd de vinger op leggen. Het is datgene waar je aan jezelf vertelt, waarvan je niet eens weet dat je het aan jezelf vertelt. Het zijn de oordelen en al het kritiek waarmee je naar jezelf in de spiegel kijkt.

Basisovertuigingen zijn: ik ben het niet waard, ik ben dom, ik ben slecht, ik ben alleen, etc.

Ik weet van mezelf dat ik ergens, lang geleden, de beslissing heb genomen ‘ik ben dom’. Met deze techniek ben ik onder begeleiding teruggegaan naar dat moment en gekeken wie er bij waren, waar het was, wat er gebeurde en is deze scene weggehaald uit mijn systeem.
Ongelooflijk wat dat voor gevoel was. De enorme ruimte die dit gegeven heeft is fenomenaal.

Hoe werkt een sessie:
We beginnen om jouw kooi van oordeel, misbruik en beperking te identificeren;
Erken wat er aan de hand is en hier gaan we mee aan de slag;
Waar herken je dit in je leven en zo gaan we terug naar de oorsprong van dat gevoel;
Bij de oorsprong wordt alles wat daar gebeurd is losgemaakt en vernietigd;
Maak contact met de nieuwe jij en creëer een leven waar je gaat voor jouw verlangens, wetend dat dit mogelijk is en dat je nooit meer terug hoeft te gaan naar het oude patroon.

Waar beperk jij jezelf?
In welke kooi zit jij gevangen?
Is het nu tijd om jezelf te bevrijden en te gaan zijn wie je werkelijk bent?

Deze methode is ontwikkeld door Dr. Lisa Cooney en zij zegt hierover: wat als je gaat voor 1 degree shift (1 graad) verandering, slechts 1 graad En voor mij geeft dat zoveel ruimte, want die ene graad is al enorm veel. Waar komt een schip uit als deze slechts 1 graad verandert in de koers; hoeveel veranderingen kan dat geven?

Neem contact met mij op voor het plannen van een sessie.

Reacties zijn gesloten.