Healy

Op welke plaats staat jouw gezondheid in het leven?
Voor de meeste mensen zal dit op de eerste plaats staan.
Wat voor bijdrage kan de Healy zijn voor jouw leven?

De Healy is een draagbaar klasse 2A medisch geclassificeerd apparaat, ontwikkeld om mensen te ondersteunen op het gebied van een gezond lichaam en een gezonde geest.  Healy werkt met de TimeWaver-technologie op basis van Individueel bepaalde frequenties.
De Healy werkt op de volgende gebieden: Zorg, Balans, Zijn, Energie, Ontspanning, Loslaten, Pijn/Psyche, Leren, Fitness, Beroep, Slaap, Mentaal Evenwicht, Bio-energetische balans, meridianen, chakra’s, Schoonheid, Huid en Beschermingsprogramma’s.

Het is van onschatbare waarde in ieder gezin en kan gebruikt worden voor preventie en onderhoud van de gezondheid. Hoe dat in zijn werk gaat leg ik je graag in een persoonlijk gesprek uit.
Ik bied gratis metingen, analyse en een (afstand)behandeling van de Healy aan, zodat je kan ervaren wat de Healy doet.

Wil je graag afstandsbehandelingen ontvangen dan reken ik het volgende tarief:
5 dagen 1x afstandsbehandeling: € 25,00
5 dagen 2x afstandsbehandeling: € 37,50

Belangrijk om te weten dat de Healy een medische disclaimer heeft:
Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressies, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Je kan op de foto van de Healy klikken (of de QR-code scannen) als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is met de Healy of
QR code Healyneem contact met mij op wanneer dit je aanspreekt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.