Healy

De Healy is gecreëerd om mensen te ondersteunen op het gebied van een gezond lichaam en een gezonde geest. Healy met de TimeWaver-technologie is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressies, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.

De Healy is klein maar extreem veelzijdig en het biedt frequentieprogramma’s voor alle belangrijke levensgebieden: het bevordert vitaliteit, welzijn en balans. De Healy biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verzachten. Het kan je ondersteunen bij stress, gemakkelijk herstel bij ziektes en beter slapen, verhogen van je vitaliteit, verbetering van levensenergie en activatie van energiereserves.

Je kan op de foto van de Healy klikken (of de QR-code scannen) als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is met de Healy.
QR code Healy

Neem contact met mij op wanneer dit je aanspreekt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.