Wat als jouw gedachten, emoties en gevoelens niet van jou zijn?Access Consciousness heeft een filosofie die anders is dan de filosofie die in deze realiteit gebruikt wordt en Access Consciousness heeft een groot aantal technieken die je kunt gebruiken om dingen te veranderen in je leven die niet werken voor je.
Een filosofie van deze technieken is dat 98% tot 99% van al jouw gedachten, emoties en gevoelens NIET van jou zijn!!!

Van mezelf herken ik dat mijn humeur van het ene moment kon omslaan in iets anders; het ene moment was ik heel blij en nog geen minuut later kon ik boos, verdrietig, chagrijnig zijn. Mijn moeder zei altijd: Ellen is ‘Jantje lacht, Jantje huilt’.
Ik heb het altijd bij mezelf gezocht, dat is wat ik leerde en aangenomen heb als zijnde waar in de spirituele wereld. Tot ik bij Access kwam en hoorde van deze filosofie.
Als 98% tot 99% van al mijn gedachten, emoties en gevoelens NIET van mij zijn, van wie zijn ze dan? Zou het echt zo kunnen zijn dat ze van anderen zijn, dat ik alles oppak van anderen?

Wij zijn een gigantisch mechanisme wat alles oppakt van anderen. Denk maar eens aan alle hyper gevoelige volwassenen en kinderen !!! Ze pakken alles op, ze slaan alles op in hun lichaam en proberen het te verwerken.

Maar als het niet van mij is, wat moet ik dan met al die gedachten, emoties en gevoelens van anderen? Eigenlijk niks. Access zegt dan ook: stuur alles terug naar de afzender met bewustzijn, gevolgd door de clearing statement van Access (zie hiervoor op mijn website).
Wat je hiermee doet is de ander – en je hoeft niet te weten wie het is – de mogelijkheid geven om te kiezen om dit in hun eigen leven te veranderen. Je stuurt GEEN emoties, gevoelens terug, alleen het bewustzijn om een andere keuze te maken.

HOE GEBRUIK JE DIT IN DE PRAKTIJK?
Je loopt op straat en opeens krijg je hoofdpijn, zomaar uit het niets.
Stel dan de vraag: Is dit van mij? Is dit van iemand anders?
Alles wat licht voelt is jouw waarheid, alles wat zwaar aanvoelt is niet jouw waarheid. Over het algemeen zal het zwaar aanvoelen wanneer je de vraag stelt: Is dit van mij? en licht aanvoelen wanneer je de vraag stelt: Is het van iemand anders?
Vervolgens zeg je: alles wat dit is stuur ik terug naar de afzender met bewustzijn (aangevuld met de clearing statement). En ervaar dan wat er gebeurt.
Hoe wordt het nog mooier dan dit? En wat is er nog meer mogelijk?

Wanneer je meer bewust wordt van deze techniek zal je merken dat het soms sterker aanwezig is. Denk eens aan periodes dat er veel gebeurt in de wereld, de weken rond kerst, wanneer er iemand overleden is, etc. Gebruik dan deze techniek, zodat het je leven gemakkelijker maakt.
Leer deze techniek ook aan kinderen. Het zal ze meer ruimte geven in hun leven.

Deze techniek en vele andere geweldige technieken leer ik iedereen die in mijn Bars classen aanwezig is.
Voor meer informatie en inschrijving verwijs ik je graag naar mijn agenda.

All of life comes to me with ease, joy and glory.

Reacties zijn gesloten.