More of YOU

MORE OF YOU

More of You is een class om te ervaren.
Om de energie in je lichaam te voelen, om voorbij te gaan aan je hoofd en je lichaam te laten spreken. Het is een opzet om (opnieuw) contact met je lichaam te maken, je hoofd buitenwegen te laten en te gaan ervaren. De tools van Access worden actief gebruikt deze class, echter op een andere manier als je tot nu toe ervaren hebt. Dit is een class van ZIJN, ERVAREN en ONTVANGEN.

Heb jij wel eens ervaren hoe het is om oordelen te ontvangen en er geen standpunt over te hebben? Ik laat je bijvoorbeeld ervaren (‘voelen’) wat er gebeurt wanneer de barrières omhoog c.q. omlaag zijn, zodat je bewust bent van de impact op je lichaam.
Maak jij jezelf onzichtbaar en wil je ervaren hoe het is om gezien te worden? In een speelse oefening kan je dit ervaren.
Heb jij moeite met jouw vrouwelijkheid/mannelijkheid?
Hoe is het om in toelating van alles te kunnen zijn?
Mag jij werkelijk ontvangen?

In deze dynamische class ga ik op verschillende manieren werken aan plezier en genieten. Dit gebeurt middels verbale technieken en daadwerkelijk fysiek ervaren door krachtige structuren die aangeboden worden. In alles worden de tools van Access gebruikt zodat je los kan laten wat je niet meer dient en je een andere realiteit kan betreden. More of You is de tools in de praktijk en een prachtige, waardevolle aanvulling op alle andere classen van Access. En net als Access, is het anders. Ik nodig je van harte uit om de tools te ZIJN.

MAG EN KAN JIJ DIT ONTVANGEN?
Mag ik je (aan)raken op een manier die een bijdrage is aan jou en die jou meer van jezelf geeft?
En alles mag er zijn; er is ruimte voor JOU om jouw stukken naar voren te brengen.

Deze class is waar ik blij van word, wat het beste in mij naar boven haalt, waar alle moleculen in mijn lichaam gaan dansen.
Wat als de bedoeling van het leven is om plezier te hebben? En geweldig is het ook om deze class samen met mijn partner Hans van der Hel te geven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.