More of YOU – 23 november 2019 in Uden

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

Een poos geleden schreef ik onderstaand stukje op Facebook en ik kreeg er zoveel hartverwarmende reacties op.

Al een aantal jaren geven Hans en ik Tantrische Genietavonden in Rotterdam. Dit zijn prachtige avonden waarin we de deelnemers meenemen op een reis van contact maken, verbinding met jezelf en met anderen, aanraken en aangeraakt worden, bewust worden van de muurtjes die omhoog gaan, niet in oordeel gaan, geven en ontvangen, diverse vormen van massages, dansen, bewegen, plezier maken, genieten, etc.

Mijn droom is al zo lang om dit ook in de Access wereld neer te zetten. Mooie dagen creëren waarin je bewust kan worden waar je nog niet in verbinding met jezelf bent, waar je nog oordeelt over jezelf en anderen, waar je nog niet bereid bent om te ontvangen. Waar je alleen maar bezig bent om te geven.
Hoe mooi is het wanneer je werkelijk in verbinding bent met jezelf? Met je eigen lichaam? In verbinding met anderen?

Wat hield mij tegen – en ja, je leest het goed: hield -: het woord Tantra. Tantra roept zoveel weerstand op bij  mensen. Voor veel mensen is Tantra gelijk aan Seks.
Is Tantra seks? JA, en tegelijk is het véél meer.

Wat is seks dan? In deze realiteit is seks gelijk aan neuken. Maar lieve mensen, wat als seks iets totaal anders is dan neuken? Wat als de energie van seks gaat over ‘jezelf goed voelen, in je kracht staan’?
In de Foundation worden de diverse energieën rondom seks uiteengezet en ook het boekje ‘sex is not a four letter word, as often relationship is (bij mij te koop)’ gaat in op de zes energieën van seks.

Voor Hans en mij gaat Tantra voornamelijk over de verbinding met jezelf, contact met je eigen lichaam, liefde ervaren voor jezelf; en over de verbinding met de ander.

Wat ga ik doen?
Ik ga een dag organiseren voor de Access mensen om ze mee te nemen op deze ontdekkingsreis.

Voor wie is deze dag?
Deze dag is voor iedereen die geïnteresseerd is om meer verbinding met zichzelf te maken en alles wat ik hierboven beschreven heb.
Met de tools van Access ga je datgene wat je vastgezet hebt loslaten op een liefdevolle, respectvolle manier. En hoe mooi is het wanneer je deze dag met je partner gaat doen? En je partner hoeft geen ervaring met Access te hebben.

Wat bied ik?
Een veilige omgeving waar alles er mag zijn. Een bedding van aandacht en respect voor jouw grenzen. Ruimte voor jou om op een liefdevolle manier contact te maken met je eigen lichaam.

Dit is een dag om meer van jezelf te krijgen: MORE OF YOU.

En lieve jij, NOW IS THE TIME, voor jou en je lieve lichaam.

ERVARING VAN DEELNEMERS

• Onder de liefdevolle, aandachtige nabijheid van Ellen Gille zijn er verschillende “hardnekkige dingetjes” verschoven. Nu een week later ervaar ik nog steeds zo veel meer ruimte. Voor iedereen die dat ook wil ervaren kan ik deze class van harte aanbevelen;
• Veel liefde, warmte, veiligheid en bedding;
• Dankbaarheid, de ervaring van pure liefde mogen ontvangen en geven;
• Mezelf ontmoet; dat ik er mag zijn;
• Zachtheid;
• Dat ik meer wil spelen en aanraken;
• Geleidelijk meer contact en vooral de ervaring dat het voedend en verwarmend is om echt de verbinding aan te gaan;
• Gister een super fijne class gehad met Ellen Gille. Vooral de middagsessie was genieten voor mijn lijf. De hele dag kwamen diverse tools aan de orde en speelden we met energie en wie we zijn.

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE TERECHT BIJ

Ellen Gille
06 135 87 148
info@ellengille.com

Host van deze class:
Miranda van de Wouw
06-22523098
miranda@mirandavandewouw.nl

DATUM

23 November 2019 | Uden


LOCATIE

Zin&Zen
Oranjestraat 30
5401 CB Uden

BIJDRAGE

€ 135,00

DUUR

10.00 – 17.00 uur

Ja, ik meld me aan voor deze cursus | workshop | training | bijeenkomst:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.