Juni, Verbinding met je lichaam

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

 

 

 

 

 

 

Juni, verbinding met je lichaam.
Wat in deze maand centraal staat is jouw lichaam. Ben jij in verbinding met je lichaam? Ben je blij met je lichaam? Veroordeel jij jouw lichaam? Wat heb jij besloten over jouw lichaam?

Je ontvangt iedere dag van mij een bericht via whatsapp met een vraag, clearingen die je gedurende de dag kunt gebruiken. Het kan ook zomaar zijn dat je een opdracht voor die dag krijgt.
In de besloten facebook groep kan je opmerkingen kwijt, kan iedereen elkaar ondersteunen, kom ik regelmatig even live en kan je vragen stellen.

Wat kan je nog meer verwachten? Energiepulls, en – heel gaaf – gaan we de energie van deze groep met frequenties optimaliseren.
Ergens in de maand plan ik tenminste één Zoom call in waarbij je vragen kunt stellen en direct facilitering ontvangt. De opname hiervan ontvang je naderhand zodat je deze nog een keer kan beluisteren.

Het woord wat bij mij naar boven komt bij deze maand is VERBINDING. Verbinding met jouw lichaam, verbinding met jezelf.
Wat is daarin mogelijk waarvan je denkt dat het onmogelijk is, dat als je alle mogelijkheden toelaat het een totaal andere actualiteit creëert?

Na de aanmelding ontvang je een tikkie en na betaling voeg ik je toe aan de whatsapp groep en krijg je een uitnodiging voor de besloten facebook groep.
Als je nog een vraag hebt, neem dan gerust contact met mij op. Zo niet, meld je aan !!

VOOR  INFORMATIE OVER DIT EVENT NEEM CONTACT OP MET MIJ:
06 135 87 148
info@ellengille.com

DATUM: Juni 2020

BIJDRAGE: € 55,00

Ja, ik meld me aan:

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.