Joyfull Touch – Bewust aanraken

Man and woman hold each others hand

Joyfull Touch – Bewust aanraken

Een aanraking zegt meer dan 1000 woorden.
Hoe lang is het geleden dat jij liefdevol werd aangeraakt?  Een aanraking vanuit het hart, zonder oordeel, zonder verwachtingen, met respect voor jou en jouw lichaam.

In deze maatschappij zijn we geremd om aan te raken en aangeraakt te worden. Het hoort niet en dat is zo jammer. Er zijn zoveel mensen die alles zouden willen geven voor wat een geliefde hond of kat al op een dag aan aanraking ontvangt. Vreemd eigenlijk dat dieren in deze maatschappij krijgen wat de meeste mensen niet krijgen en zo hard nodig hebben. Wanneer babies niet worden aangeraakt gaan ze dood. Zo belangrijk is het om aangeraakt te worden.

In mijn praktijk geef ik ‘liefdevolle aanraking’, ik raak je liefdevol aan, zonder oordeel en zonder verwachting. Let wel, het is GEEN massage. De kleren blijven aan, ik raak je alleen aan op die plaatsen die goed voelen voor je. Jij bepaalt jouw eigen grens.
Komen er dingen naar boven dan kan dat veranderd worden met de technieken van Access Consciousness®.

Ervaringen:
• I would recommend a session with Ellen. She is kind and her touch is nurturing and soothing for the body. I enjoyed my session very much.
Curry Glassell
• Ik heb de Joyfull Touch beleefd. En dat is wel de kern van mijn ervaring. Alles wat langs kwam aan gedachten en gevoelens mocht er zijn. Ik hoefde er niet in te blijven hangen. Ze kwamen en gingen. Wat een rust en wat een inzichten. Ik heb er van genoten en kijk terug op een ervaring die ik vaker ga meemaken.
Hans
• Diepe ontspanning. Mijn lichaam ervaren, de ´grens´ van mijn lichaam voelen. Zachte, aandachtvolle druk en aanraking. Rustige bewegingen. Af en toe helemaal rust. Iets wat wel eeuwig mocht duren. Tijd leek stil te staan.
Mark
• tederheid, dit had ik niet verwacht, ik ben diep geraakt;
• ik heb nu ervaren wat ik gemist heb, dit is zo helend geweest voor mij;
• jij bent de energie van ‘Sensual Touch’; je bent wat je zegt.

Wil je een prive sessie ontvangen, neem contact met me op voor een afspraak.
Een prive sessie duurt 3 kwartier tot 1 uur.
Prijs: 75,00
De sessie dient vooraf voldaan te worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.