Jouw unieke Flow

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

Jouw unieke flow.

Iedereen heeft een unieke flow. Zowel in het lichaam als in het energetische wezen. Volledig aanwezig daarmee zijn we als we geboren worden. En hoe ouder we worden hoe meer we dat opgeven. Totdat we eigenlijk niet meer weten wat het precies is.

Op deze dag gaan we hier naar op zoek. Je wordt door middel van beweging, Akaska kronieken, meditatie, een bodyproces en de tools van Access Conciousness daar naartoe gebracht. Zodra je dit weer ervaren hebt, herkend hebt, is het zoveel makkelijk om daar naartoe te gaan. Alsof je het lichtknopje gevonden hebt. Die kun je op ieder moment weer aanzetten. Totdat je volledig aanstaat.

Hoe ziet deze dag eruit?

In de ochtend gaan we aan de slag met de tools van Access Consciousness, beweging, meditatie en de Akasha kroniek.
In de middag gaan we elkaar een heerlijk bodyproces geven om alles te ontsluiten wat nog in je lichaam ligt opgeslagen en mag worden losgelaten.

De Akasha Kronieken is waar de informatie opgeslagen ligt van jou en jouw levens.
Wanneer jij jezelf weer kan herinneren hoe jouw unieke flow is, hoeveel meer kan je dan gaan creëren vanuit wie je werkelijk bent?

Deze dag is een co-creatie van Esther Stoppelenburg en Ellen Gille.
In verband met de huidige regels van de RIVM houden we deze training klein en is er maximaal plaats voor 4 personen. Zo is er ook veel aandacht voor jouw eigen processen en jouw flow. Hoe mooi is dit !!!

VOOR MEER INFORMATIE:

Ellen Gille
06 135 87 148
info@ellengille.com

Esther Stoppelenburg
06-20731511
praktijk.teramai@gmail.com

DATUM

21 november 2020 / omgeving Rotterdam

LOCATIE

Laten we zo spoedig mogelijk weten

BIJDRAGE

€ 135,00

DUUR

10.00 – 17.00 uur

Ja, ik meld me graag aan:


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.