Foundation

FOUNDATION

Heb je wel eens het gevoel dat het leven niet altijd in je voordeel werkt? Je doet van alles, maar het lijkt nooit goed genoeg. Of lijkt het vaak alsof je in dezelfde film zit: zelfde verhaallijn en alleen hier en daar wat kleine verschillen.

Zou je een manier willen vinden waardoor het leven voor jou werkt in plaats van jij voor het leven? Ben je op zoek naar de sleutel die met gemak verandering brengt? Zodat je uit je beperkingen en in mogelijkheden kunt stappen. Ben je klaar voor iets anders, iets nieuws, iets dat simpelweg werkt?

 

In deze 4-daagse Foundation cursus bekijk je alle bouwstenen uit het leven, zoals Geld, Relaties & Familie, Gezondheid, het Lichaam en nog veel meer! Via verbale clearing-processen en door anders te kijken naar hoe je kunt functioneren vanuit mogelijkheden in plaats van problemen, kun je jouw diepgewortelde beperkingen loslaten.

Je begin in te zien wat het werkelijk betekent om je leven te creëren zoals jij zelf zou willen. Niet zoals je geleerd hebt, zoals het je verteld is of wat je om je heen ziet. Hij staat je toe om uit problemen en in mogelijkheden te stappen. In plaats van een slachtoffer van je leven te zijn wordt je nu de creator en meester van je eigen leven.

En hoe!

Creëer een leven gevuld met magie, vreugde en gemak en wordt jezelf bewust van wat er allemaal werkelijk mogelijk is voor je leven.
• Ontdek de 5 elementen van Intimiteit
• Onderzoek de 10 sleutels naar vrijheid
• Leer spelen met de energiestromen
• Leer twee hele dynamische lichaamsprocessen waardoor je je verleden en alles wat je beperkt loslaat, zelfs op celniveau.

Na deze cursus zul je relaties kunnen aangaan die zorgzaam zullen zijn (inclusief de relatie met jezelf!). Je wordt je ook bewust van wat het betekent om je leven vorm te geven aan de hand van vraag, mogelijkheid, keuze en bijdrage. Een oneindig wezen te zijn met oneindige keuze. Geld, seks, vreugde, alles waarvan je al zo lang droomt en altijd al wist dat het mogelijk moest zijn, kan nu, met gemak, je werkelijkheid worden.

De grootste kracht en vrijheid die je kunt hebben is je mogelijkheid om alles wat je wilt te veranderen en te transformeren. En dat is wat je in deze cursus zult leren. Je ontvangt een handboek met alle informatie.

Access Consciousness®™ is een praktisch systeem met simpele, dynamische tools en technieken die je dagelijks kunt toepassen om met gemak alle situaties aan te gaan.

Wil je meer informatie over deze transformerende training hebben, neem dan even contact met mij op.

Access Consciousness Foundation Class

Voorwaarde voor Foundation is dat je tenminste 1 Bars® class gevolgd moet hebben.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.