ESSE | EMT

ESSE | EMT


Ons lichaam is uniek en heeft een groter bewustzijn dan wij denken. En het is altijd op zoek naar een groter bewustzijn en wanneer je meer bewustzijn ontwikkelt zal heling een automatisch effect zijn.

ESSE | EMT is het op een zachte manier manipuleren van de fascia. De fascia is het bindweefsel wat alle spieren met elkaar verbindt, de huid met het lichaam, het verpakt de organen, het houdt het lichaam bij elkaar en maakt het lichaam tot een geheel. 98 procent van het lichaam bestaat uit bindweefsel (fascia).

Onlangs is men tot de ontdekking gekomen dat de fascia een belangrijke rol speelt in ons lichamelijk en geestelijk functioneren.
De energie van de oordelen die wij hebben zet zich vast in de fascia en door het manipuleren van de fascia kan die vastgezette energie weer in beweging komen en transformeren. Hierdoor kunnen stress gerelateerde en lichamelijke klachten verminderen, fysieke littekens kunnen verzachten en soepeler worden. Hoe wordt het nog beter dan dit? En wat is er nog meer mogelijk?

In dit filmpje vertelt Suzy Godsey over wat ESSE/EMT is en hoe zij het ook op paarden gebruikt:

ESSE Body Work Explained

Neem contact met mij op voor een uitgebreide sessie.

AANVULLENDE INFORMATIE

Wanneer ik voor een sessie naar je toe moet komen reken ik € 0,19 per kilometer en een vergoeding voor de reistijd. Deze is afhankelijk van waar je woont.

Prijzen zijn vanaf 1 november 2018. Graag contant en gepast afrekenen. Er is (nog) geen mogelijkheid om te pinnen.

Wil je meer informatie hebben of wil je een afspraak maken voor een sessie, neem dan contact met me op. We kunnen dan jouw wensen bekijken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we ook bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Want ieder persoon, iedere situatie is weer anders. En het kan zijn dan soms 1 sessie voldoende is, maar het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn.

Omdat er veel kan veranderen na een sessie en er veel in beweging kan komen ben ik na de sessie telefonisch beschikbaar voor vragen.

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd. Ook medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder jouw eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben.

De behandelingen die worden gegeven zijn een aanvulling op, en geen vervanging voor, medische en reguliere behandeling.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.