Drieluik: Voel je blij met je lichaam

DRIELUIK: VOEL JE BLIJ MET JE LICHAAM


Via de media wordt ons verteld hoe we eruit moeten zien, welke maten we moeten hebben, wat we moeten eten om gezond te zijn c.q. blijven, hoeveel beweging we nodig hebben. Allemaal regels die uitgaan van het ideale beeld. Dit beeld nemen we bewust of onbewust mee in ons leven, in onze manier van zijn. Heb je jezelf weleens afgevraagd of je hier blij mee bent? Neem je klakkeloos aan dat het zo hoort? Zet je hier wel eens vraagtekens bij?

Een groot deel van mijn leven heb ik geleefd met de overtuiging dat ik niet pas in het ideale plaatje. Ik heb een maatje meer, ben volrond, eet niet altijd volgens de 5 voedingsschijven en beweging had ik ook niet zoveel. Het heeft een enorme impact op mijn leven gehad op diverse gebieden: relaties, seksualiteit, eigenwaarde, erkenning van wie ik ben.

De technieken van Access Consciousness® hebben mij een heel andere realiteit laten zien. Een andere kijk hierop wat mijn leven verrijkt heeft, mijn eigenwaarde omhoog heeft gebracht, verbetering op het gebied van seksualiteit, en in mijn manier van Zijn. Was het moeilijk? Nee.

Het vraagt om te kiezen voor verandering, de oordelen die je hebt over jezelf los te laten, te zien wanneer je oordeelt over jezelf, te erkennen wie je bent.

Voor iedereen die klaar is voor deze verandering bied ik de volgende unieke mogelijkheid aan. Een drietal verschillende sessies waarin ik gebruik maak van de technieken en processen van Access Consciousness®.

SESSIE 1:

Een mondelinge clearingsessie waarin de overtuigingen bloot gelegd en veranderd worden, duidelijkheid brengen in jouw manier van denken en reageren, loslaten van conclusies en gedachtes die jou vasthouden aan deze realiteit;

SESSIE 2:

Een Bars® sessie met of zonder verbale clearingen, waardoor de verandering nog dieper kan gaan;

SESSIE 3:

Een lichaamsproces sessie waarin gewerkt wordt aan de oordelen die wij hebben opgeslagen in ons lichaam. Binnen Access Consciousness® zijn er verschillende lichaamsprocessen die hier betrekking op hebben en afhankelijk van wat jouw lichaam nodig heeft wordt een keuze  gemaakt.

Afspraken wanneer deze sessies gegeven worden is in onderling overleg, echter het mooiste is wanneer er iedere week een sessie gegeven kan worden.

Heb je meer informatie nodig, schroom dan niet om me te mailen of te bellen.

Hoe zal je leven zijn wanneer je los bent van de oordelen over hoe je eruit ziet, wie je bent of niet bent?
Welke mogelijkheden kunnen deze sessies jou bieden?

All of life comes to me with ease, joy and glory.

BIJDRAGE

€ 300,00

Je krijgt opnames van alle sessies mee naar huis, zodat je alles naderhand nog eens op je gemak kan afluisteren.

AANVULLENDE INFORMATIE

Wanneer ik voor een sessie naar je toe moet komen reken ik € 0,19 per kilometer en een vergoeding voor de reistijd. Deze is afhankelijk van waar je woont.

Wil je meer informatie hebben of wil je een afspraak maken voor een sessie, neem dan contact met me op. We kunnen dan jouw wensen bekijken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we ook bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Want ieder persoon, iedere situatie is weer anders. En het kan zijn dan soms 1 sessie voldoende is, maar het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn.

Omdat er veel kan veranderen na een sessie en er veel in beweging kan komen ben ik na de sessie telefonisch beschikbaar voor vragen.

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd. Ook medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder jouw eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben.

De behandelingen die worden gegeven zijn een aanvulling op, en geen vervanging voor, medische en reguliere behandeling.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.