Bodyproces class Uitwisselende Dimensionaliteiten – Uden

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

Wij zijn Oneindige Wezens en Zijn alles en wij kunnen overal zijn; dus je kan hier zijn en ook tegelijkertijd in andere dimensies of realiteiten zijn. Dit klinkt misschien bizar voor sommige mensen en anderen vinden hier een herkenningspunt in.

Het lichaamsproces ‘Uitwisselende Dimensionaliteiten’ gaat over waar andere dimensies standpunten geven aan jouw lichaam en zowel hier als daar effect op je lichaam kunnen hebben. Als je in een andere realiteit een ziekte in dat lichaam hebt, zal het worden uitgewisseld met dit lichaam en hetzelfde creëren. Er is een vorm van uitwisseling gaande, waarbij een beperking wordt gecreëerd die niet verondersteld wordt te kunnen worden verbroken.
Mensen die nekpijn of lage rugpijn hebben (en vooral als nekpijn en lage rugpijn elkaar afwisselen) zijn bij uitstek kandidaten voor uitwisselende dimensionaliteiten.

Dit kan jou ervan weerhouden om volledig in jouw kracht te gaan staan op elk gebied in je leven. Hiermee gaan we dus aan de slag in deze bodyproces class.

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE TERECHT BIJ

Ellen Gille
06 135 87 148
info@ellengille.com

30 januari 2020 | Uden

LOCATIE

Muzerijk, Klarinetstraat 4, 5402 BE Uden

BIJDRAGE
€ 80,00

DUUR
19.15 – 22.15 uur

Ja, ik meld me aan voor deze cursus | workshop | training | bijeenkomst:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.