Agenda Foundation Eibergen

Terug naar agenda
 

17-01-2019 Foundation in Eibergen, onderdeel van een geweldige Access week 17, 18, 19, 20 januari 2019

 

Weg met Beperkingen, wordt de meester van je Leven!

 

Heb je wel eens het gevoel dat het leven niet altijd in je voordeel werkt? Je doet van alles, maar het lijkt nooit goed genoeg. Of lijkt het vaak alsof je in dezelfde film zit: zelfde verhaallijn en alleen hier en daar wat kleine verschillen.

Zou je een manier willen vinden waardoor het leven voor jou werkt in plaats van jij voor het leven?
Ben je op zoek naar de sleutel die met gemak verandering brengt? Zodat je uit je beperkingen en in mogelijkheden kunt stappen.
Ben je klaar voor iets anders, iets nieuws, iets dat simpelweg werkt?

In deze 4-daagse Foundation cursus bekijk je alle bouwstenen uit het leven, zoals Geld, Relaties & Familie, Gezondheid, het Lichaam en nog veel meer!
Via verbale clearing-processen en door anders te kijken naar hoe je kunt functioneren vanuit mogelijkheden in plaats van problemen, kun je jouw diepgewortelde beperkingen loslaten.

Je begint in te zien wat het werkelijk betekent om je leven te creëren zoals JIJ zelf zou willen. Niet zoals je geleerd hebt, zoals het je verteld is of wat je om je heen ziet.
Het staat je toe om uit problemen en in mogelijkheden te stappen. In plaats van een slachtoffer van je leven te zijn wordt je nu de creator en meester van je eigen leven.

Creëer een leven gevuld met magie, vreugde en gemak en word jezelf bewust van wat er allemaal werkelijk mogelijk is voor je leven.
• Ontdek de 5 elementen van Intimiteit
• Onderzoek de 10 sleutels naar vrijheid
• Leer spelen met de energiestromen
• Leer drie hele dynamische lichaamsprocessen waardoor je je verleden en alles wat je beperkt loslaat, zelfs op celniveau.

Na deze class zul je relaties kunnen aangaan die zorgzaam zullen zijn (inclusief de relatie met jezelf!).
Je wordt je ook bewust van wat het betekent om je leven vorm te geven aan de hand van vraag, mogelijkheid, keuze en bijdrage. Een oneindig wezen te zijn met oneindige keuze.
Geld, seks, vreugde, alles waarvan je al zo lang droomt en altijd al wist dat het mogelijk moest zijn, kan nu, met gemak, je werkelijkheid worden.

De grootste kracht en vrijheid die je kunt hebben is je mogelijkheid om alles wat je wilt te veranderen en te transformeren. En dat is wat je in deze cursus zult leren.
Je ontvangt een handboek met alle informatie zodat je alles nog een keer kunt nalezen. Ook ontvang je geluidsopnames van de class.

Access Consciousnes is een praktisch systeem met simpele, dynamische tools en technieken die je dagelijks kunt toepassen om met gemak alle situaties aan te gaan.

Informatie:

Datum: 17-20 januari 2018
Tijd: 10.00 – 17.30 uur
Locatie: Haaksbergseweg 16 in Eibergen

Kosten: € 1.400,00 | herhaling binnen het jaar € 700,00

Voorwaarde voor Foundation is dat je een Bars® class gevolgd moet hebben.

Inschrijving voor de Foundation via deze link.

Maartje Geverinck en Gonny Panis zijn mijn lieve hosts voor deze Foundation en kunnen je bijstaan met allerlei vragen.

Maartje Geverinck, 06-22090856, maartje@belightfull.nl
Gonny Panis, 06-41649703, gonny.energie@gmail.com

Inhoudelijk over de Foundation neem dan contact op met mij:
Ellen: 06-13587148
ellengille@hotmail.com

Koffie/thee/fris en diverse versnaperingen tijdens de cursus zijn inbegrepen; neem zelf iets mee voor de lunch.

Een deelneemster van een van mijn Foundation heeft het volgende hierover geschreven:

Mijn 4-daagse Foundation bij Ellen Gille… Ik ben nu al een paar keer begonnen op te schrijven wat het met me gedaan heeft. Maar ik heb er geen woorden voor! Ik kan niet beschrijven wat er is opgeruimd, wat er is gebeurd. In plaats daarvan ervaar ik alleen maar dankbaarheid. Dankbaarheid voor Ellen, voor haar doortastendheid, haar rust, haar warme, liefdevolle aanwezigheid. Haar ruimte te mogen ZIJN, mij te zien zonder oordeel, maar vanuit de vraag. Alleen maar in de vraag, mij uitnodigend meer en meer en meer en meer van mezelf te laten zien en te ZIJN.

Dank je wel lieve, geweldige, prachtige vrouw! Voor wie jij bent en jouw bijdrage aan mij. Mij uitnodigend MIJ te zijn, zonder dat wat ik significant had gemaakt waarvan ik dacht dat dat MIJ was.

In grattitude <3

De Kastanjefabriek
Haaksbergseweg 16
Eibergen
Prijs: EUR 1400,– voor de 1ste keer / 700,– voor herhaling binnen het jaar
Tijd: 10.00 uur – 17.30 uur

Ik meld me aan voor Foundation in Eibergen, onderdeel van een geweldige Access week op 17-01-2019 – Eibergen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.