Aanmelden Touch of Joy 14 april

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

Touch of Joy is een class om te ervaren, om de energie in je lichaam te voelen, om voorbij te gaan aan je hoofd en je lichaam te laten spreken. Het is een opzet om (opnieuw) contact met je lichaam te maken, je hoofd buitenwege te laten en te gaan ervaren. De tools van Access worden actief gebruikt deze class, echter op een andere manier als je tot nu toe ervaren hebt. Dit is een class van ZIJN, ERVAREN en ONTVANGEN.

Heb jij wel eens ervaren hoe het is om oordelen te ontvangen en er geen standpunt over te hebben?
Ik laat je bijvoorbeeld ervaren (‘voelen’) wat er gebeurt wanneer de barrières omhoog c.q. omlaag zijn, zodat je bewust bent van de impact op je lichaam.
Maak jij jezelf onzichtbaar en wil je ervaren hoe het is om gezien te worden?  In een speelse oefening kan je dit ervaren.
Heb jij moeite met jouw vrouwelijkheid/mannelijkheid?
Hoe is het om in toelating van alles te kunnen zijn?
Mag jij werkelijk ontvangen? Een onderdeel van de class is de Conscious Touch, een bewuste aanraking waarbij het lichaam uitgenodigd wordt om te ontvangen, te ontspannen en te genieten.

In deze dynamische class ga ik op verschillende manieren werken aan plezier en genieten. Dit gebeurt middels verbale technieken en daadwerkelijk fysiek ervaren door krachtige structuren die aangeboden worden. In alles worden de tools van Access gebruikt zodat je los kan laten wat je niet meer dient en je een andere realiteit kan betreden. Touch of Joy is de tools in praktijk en een prachtige, waardevolle aanvulling op alle andere classen van Access. En net als Access, is het anders. Ik nodig je van harte uit om de tools te ZIJN.

MAG EN KAN JIJ DIT ONTVANGEN?
Mag ik je (aan)raken op een manier die een bijdrage is aan jou en die jou meer van jezelf geeft?
En alles mag er zijn; er is ruimte voor JOU om jouw stukken naar voren te brengen.

Deze class is waar ik blij van word, wat het beste in mij naar boven haalt, waar alle moleculen in mijn lichaam gaan dansen. Wat als de bedoeling van het leven is om plezier te hebben? En geweldig is het ook om deze class samen met mijn partner Hans van der Hel te geven. Wij nodigen je van harte uit.

ERVARING VAN DEELNEMERS

• Onder de liefdevolle, aandachtige nabijheid van Ellen Gille zijn er verschillende “hardnekkige dingetjes” verschoven. Nu een week later ervaar ik nog steeds zo veel meer ruimte. Voor iedereen die dat ook wil ervaren kan ik deze class van harte aanbevelen;
• Veel liefde, warmte, veiligheid en bedding;
• Dankbaarheid, de ervaring van pure liefde mogen ontvangen en geven;
• Mezelf ontmoet; dat ik er mag zijn;
• Zachtheid;
• Dat ik meer wil spelen en aanraken;
• Geleidelijk meer contact en vooral de ervaring dat het voedend en verwarmend is om echt de verbinding aan te gaan;
• Gister een supefrear fijne class gehad met Ellen Gille. Vooral de middagsessie was genieten voor mijn lijf. De hele dag kwamen diverse tools aan de orde en speelden we met energie en wie we zijn.

Met zachte aanraking nodigen wij je van harte uit.

DATUM

14 APRIL 2019 | UDEN


LOCATIE

Flow Uden
Nieuwe Markt 3C
5401 HB Uden

BIJDRAGE

€ 150,00
Heb je eerder een Touch of Joy dagworkshop bijgewoond dat betaal je slechts € 125,00

DUUR

10.00 – 17.00 uur

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE TERECHT BIJ

Miranda van de Wouw
06 225 23 098
miranda@mirandavandewouw.nl

Facilitator:

Ellen Gille
06 135 98 148
info@ellengille.com

 

Ja, ik meld me aan via deze link: 

https://bit.ly/2QZ86MA

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.