Aanmelden Foundation 16 – 19 mei

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

Heb je wel eens het gevoel dat het leven niet altijd in je voordeel werkt? Je doet van alles, maar het lijkt nooit goed genoeg. Of lijkt het vaak alsof je in dezelfde film zit: zelfde verhaallijn en alleen hier en daar wat kleine verschillen.

Zou je een manier willen vinden waardoor het leven voor jou werkt in plaats van jij voor het leven? Ben je op zoek naar de sleutel die met gemak verandering brengt? Zodat je uit je beperkingen en in mogelijkheden kunt stappen. Ben je klaar voor iets anders, iets nieuws, iets dat simpelweg werkt?

In deze 4-daagse Foundation cursus bekijk je alle bouwstenen uit het leven, zoals Geld, Relaties & Familie, Gezondheid, het Lichaam en nog veel meer!
Via verbale clearing-processen en door anders te kijken naar hoe je kunt functioneren vanuit mogelijkheden in plaats van problemen, kun je jouw diepgewortelde beperkingen loslaten.

Je begint in te zien wat het werkelijk betekent om je leven te creëren zoals jij zelf zou willen. Niet zoals je geleerd hebt, zoals het je verteld is of wat je om je heen ziet. Het staat je toe om uit problemen en in mogelijkheden te stappen. In plaats van een slachtoffer van je leven te zijn wordt je nu de creator en meester van je eigen leven.

De grootste kracht en vrijheid die je kunt hebben is je mogelijkheid om alles wat je wilt te veranderen en te transformeren. En dat is wat je in deze cursus zult leren. Tevens ontvang je een handboek met alle informatie.

Access Consciousness® is een praktisch systeem met simpele, dynamische tools en technieken die je dagelijks kunt toepassen om met gemak alle situaties aan te gaan.

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE TERECHT BIJ

Host voor deze Foundation;

Gonny Panis
06 416 49 703
gonny.energie@gmail.com

Zij kan je bijstaan met allerlei vragen.

Voor inhoudelijk vragen over de Foundation neem dan contact op met mij:

Ellen Gille
06 135 87 148
info@ellengille.com

DATUM

16 – 19 MEI 2019 | ROTTERDAM

 

LOCATIE

Chalonsstraat 9
3043 TC Rotterdam

BIJDRAGE

€ 1.400,00 voor de 1ste keer
€ 700,00 voor herhaling binnen het jaar

DUUR

4 dagen
10.00 – 17.30 uur

AANMELDEN

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.