Aanmelden Energetische faceliftclass 28 april

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® die vastgezette energieën welke te maken hebben met veroudering laat verdwijnen. Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid.

Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast.
Is hier iets aan te doen? JA !!!

De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Je zou het dus ook een bodylift kunnen noemen !! Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.

Een interessant feit: wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Botox de expressie van vreugde en ontroering remt; de Energetische Facelift laat juist de vreugde, het plezier en het energieke functioneren van het lichaam zien.

Wat kan je verwachten van de Energetische Facelift?
Allereerst verwacht niks en ervaar wat dit met je doet. Wat we terugkrijgen is dat het gezicht meer straalt, tintelt, verfrist, jonger en er zachter uitziet, en een diepe ontspanning.
Voor deze class zijn er geen vereisten of ervaring nodig.

Tijdens deze class geef en ontvang je 2 volledige sessies, je ontvangt een handleiding en een voorbeeldkaart hoe de Energetische Facelift te geven.
Na voltooiing van deze class ben je een Access Energetische Facelift Practitioner en mag je dit proces tegen betaling aan anderen geven.

Wat voor mogelijkheden geeft dit lichaamsproces voor schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten, beautysalons, sauna’s?
Kom en geniet van een heerlijke class!

Je bent van harte welkom.
Ellen

DATUM

28 april 2019 | Wilbertoord

 

LOCATIE

Rechtestraat 10
5455 GE Wilbertoord

BIJDRAGE

€ 260,00

DUUR

10.00 – 17.30 uur

OVERIG

Voor koffie/thee/fris en de nodige versnaperingen wordt gezorgd. Bij de lunch wordt verse soep geschonken; overige dingen graag zelf  meenemen.

Ellen Gille
06 135 87 148
info@ellengille.com

Ja, ik meld me aan voor deze cursus | workshop | training | bijeenkomst:


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.