Aanmelden Bodyproces class MTVSS 8 mei 2019

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen en veel facilitators hebben de MTVSS gebruikt voor het terugdringen en veranderen van diverse vormen van kanker.

MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan. Gebruik MTVSS tijdens het sporten en je krijgt hetzelfde resultaat van een 90 minuten work-out, alleen nu met 20 minuten.

MTVSS haalt de blokkade weg van de opgelegde blueprint van het lichaam en wanneer je deze 20 tot 30 keer ontvangen hebt kan het lichaam weer zijn zoals het bedoeld is om te zijn.  Het verwijderen van deze blueprint van het lichaam kan leiden tot resultaten welke je niet verwacht hebt. Het is een innerlijke make-over om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE TERECHT BIJ

Ellen Gille
06 135 87 148
info@ellengille.com

DATUM

8 Mei 2019 | Rotterdam

LOCATIE

Chalonsstraat 9
3043 TC Rotterdam

BIJDRAGE

€ 75,00

DUUR

19.15 – 22.15  uur

Ja, ik meld me aan voor deze cursus | workshop | training | bijeenkomst:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.