Bodyproces class Eibergen 3 september 2019

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

 

 

 

 

 

 

 

Er is een nieuwe samenwerking aan het ontstaan tussen Mathilde Ponds en Ellen Gille. Twee krachtige vrouwen die hun energieën gaan samen bundelen voor meer bewustzijn en verandering te creëren.

De combinatie van opstellingenwerk met de Access tools is enorm krachtig en daaraan volgend een bodyproces omtrent het thema is geweldig.

In de ochtend gaat Mathilde aan de slag met het thema ‘Gewicht en Bewustzijn’. Of je nu teveel weegt of te dun bent, of je hebt het perfecte gewicht maar niet de juiste vorm. Waar draait het eigenlijk om? Het zijn allemaal oordelen die we hebben over ons lichaam, over het gewicht. Maar gaat het om het gewicht of is het gewicht niet belangrijk en gaat het om de vorm van je lichaam? Wat is het voor jou?

En hoe staat het met de cultuur waarin je bent opgegroeid? Wanneer je stevig bent doe je het niet goed volgens de media in de westerse wereld; kom je daarentegen in India of Afrika dan is het geweldig want het symboliseert welvaart.

Geloof jij dat je lichaam kan veranderen? Of zit je vast aan de genen van je (voor)ouders?

Via opstellingenwerk gaan we in de ochtend aan de slag met bovenstaande thema’s en wat er in de opstellingen naar voren komt.
In de middag leer je een bodyproces met betrekking tot datgene wat je opgeslagen hebt in je vetcellen wat jou ervan weerhoudt om JOU te ZIJN.

En met mooi weer gaan we buiten in de tuin van de Kastanjefabriek aan de slag. Wat een bijdrage kan de natuur zijn aan onze lichamen.

VOOR MEER PRAKTISCHE INFORMATIE KUN JE TERECHT BIJ

Maartje Geverinck, 06-22090856, maartje@belightfull.nl

VOOR MEER INHOUDELIJKE INFORMATIE KUN JE TERECHT BIJ

Ellen Gille, 06 135 87 148, info@ellengille.com
Mathilde Ponds, 06 – 13 18 02 27, mathilde@access4health.nl,

DATUM

3 september 2019 | Eibergen

LOCATIE

De Kastanjefabriek, Haaksbergseweg 16 in Eibergen

BIJDRAGE

€ 150,00

DUUR

10.00 – 17.00 uur

Ja, ik meld me aan voor deze cursus | workshop | training | bijeenkomst:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.