Aanmelden Bars® class 23 mei 2020

Terug naar agenda | Terug naar actueel aanbod

Heb je altijd al de Bars® van Access willen leren? Wil je kennis maken met Access Consciouness®? Wil je meer rust in je hoofd? Of wil je gewoon je leven een andere koers geven?

Wat jouw beweegredenen ook zijn. Eén ding is zeker…, kies je voor een Access Bars® class, dan kies je voor verandering. Verandering van hoe jij in het leven staat. Of verandering van hoe anderen jou zien. Of wellicht de verandering die jou in staat stelt om anderen te ondersteunen.

Je leert de Bars® deze dag door tweemaal een sessie te geven en te ontvangen. Je ontvangt een uitgebreide manual over Access Consciousness® en de Bars®; in deze manual staan veel tools die je direct kunt gebruiken om dingen in je leven te veranderen en andere mogelijkheden te creëren. Ook ontvang je een overzichtskaart van de Bars® punten en aan het eind van de dag een certificaat en ben je een gecertificeerd Access Bars® Practitioner. Je mag dan zelf Access Bars® behandelingen geven!

Wil je dit gebruiken voor je gezin, familie, vrienden of als uitbreiding op je praktijk? Het is jouw keuze. Door te kiezen creëer je jouw toekomst.

Wij zorgen voor koffie/thee/fris en diverse versnaperingen; graag je eigen lunch meenemen.

DEELNAME

Wil je graag de Bars® leren, maar is de afstand te ver voor je? Ken je mensen die het ook willen leren? Nodig ze uit en vanaf 4 betalende volwassenen kunnen wij ook jouw kant uitkomen !!! Wat is er nog meer mogelijk?

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE TERECHT BIJ

Ellen Gille
06 135 87 148
info@ellengille.com

DATUM

23 mei 2020 | Rotterdam

LOCATIE

Chalonsstraat 9
3043 TC Rotterdam

BIJDRAGE

€ 300,00
€ 150,00 voor herhaling (de herhalingsprijs is van toepassing als je eerder een Access Bars® class hebt afgerond en geregistreerd bent bij Access Consciousness®).

Kinderen van 15 jaar of jonger nemen gratis deel als ze samen komen met een betalende volwassene (1 kind per volwassene). Voor een eigen manual vragen wij een bijdrage van € 10,00.

Jongeren van 16 en 17 jaar nemen deel voor 50% van het tarief.

DUUR

09.30 – 18.00 uur

Ja, ik meld me aan voor deze cursus | workshop | training | bijeenkomst:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.