5 Continenten Massage

5 continenten massage

Deze massage heb ik ervaren als een diepgaand energetisch proces waar ik op diep niveau gevoeld hebt verbonden te zijn met mijn kern.
Een prachtige en bijzondere ervaring.

Maar wat is nu de 5 Continenten Massage?
– een wereldwijde energie balancerende behandeling
– het maakt opnieuw verbinding met de bron en zijn vitale energie.

Wat doet deze massage?
– ontgiften
– loslaten
– revitalisering
– opnieuw verbinding maken

De 5 Continenten Massage is een behandeling waarbij de energie van Reiki en/of magnetisme wordt geassocieerd met het samenbrengen van verschillende soorten massages uit verschillende culturen en oorsprongen. (lomi lomi, californisch, zweeds, tuina, acupressuur, ayurvedisch.)

Tijdens deze massage worden preparaten van specifieke essentiële oliën op de verschillende fasen worden toegepast, de eerste in ontgifting, de tweede in ontspanning, loslaten en de laatste in revitalisering, verbinding en stimulatie van het immuunsysteem.

Het is een therapeutische methode van magnetisme en Reiki geassocieerd met een zeer krachtige, langzame en diepe massage van het hele lichaam, waardoor de vitale energie direct in het lichaam van de persoon kan circuleren.

Dit biodynamische massageproces wekt de natuurlijke zelfgenezingsprocessen op door omslachtige emotionele herinneringen en gifstoffen vrij te geven.

Net als psychotherapie voor het lichaam, laat het een hele herstellende en initiërende ontwikkeling plaatsvinden, het geheugen van het lichaam openen, oude trauma’s geleidelijk opruimen en de energie van plezier en leven (libido) vrij laten circuleren.

Met deze manier van zorg (caring) kan je op indrukwekkende wijze fysiek en mentaal loslaten.

Het maakt het mogelijk om beetje bij beetje groot vertrouwen en een nieuwe vitaliteit te herstellen, het gevoel van eigenwaarde, een groot gevoel van vrede, levensvreugde te vinden en vooral om de emotionele ladingen die onze energie blokkeren te harmoniseren.

De preparaten met heilige planten die in de Ayurveda worden gebruikt, essentiële oliën en verschillende plantaardige oliën bij deze behandeling worden proportioneel verdeeld volgens de criteria van de fasen (teatree, citroen, eucalyptus, lavendel, cipres, ravensara, niaouli, bonenkruid, ylang-ylang, vetiver, rozemarijn, pepermunt, mandarijn, geranium en gember.

 

Reacties zijn gesloten.